19. dubna 2015 • 04:20

Fanoušci se spojili. Pravda bolí, vzkázali Berbrovi z tribun

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci všech klubů, spojte se! Ostrá slova Milana Baroše o prostředí v českém fotbale mají řadu zastánců. Znovu se to ukázalo při sobotních zápasech Synot ligy. Na stadionech tak došlo k unikátní situaci: fanoušci ze soupeřících táborů rozvinuli transparent se stejným vzkazem pro kontroverzního místopředsedu FAČR Romana Berbra. Na něj kapitán Baníku Ostrava na Twitteru mířil svoji kritiku především.



Berbre , slyšet pravdu bolí. Pokud by místopředseda FAČR vyrazil v sobotu na prvoligový fotbal, tomuhle vzkazu by neunikl na Slavii, Dukle, v Ostravě či v Českých Budějovicích. Transparent s podobným heslem se objevil nejen na prvoligových stadionech, ale podpořili je i třeba fanoušci druholigového Zlína. Operace Žumpa, jak celou akci pojmenovali její iniciátoři na stránkách supporters.cz, byla z tohoto pohledu velmi úspěšná.

Reagovali tak nejen na Barošova slova o tom, že mu český fotbal připomíná žumpu a výzvu, aby se cinkalo klíči proti Berbrovi a šéfce komise rozhodčích Dagmar Damkové . Vadil jim také Berbrův nátlak na disciplinární komisi, který v emailu zveřejněném v deníku Sport doporučoval, aby byla bývalému reprezentantovi za jeho kritiku zakázána činnost. Baroš nakonec odešel ve čtvrtek od disciplinárky s nejnižším možným trestem – důtkou.

„Přijímám to, ale i kdyby byl trest jiný, mé názory, které jsem prezentoval, se absolutně nemění,“ řekl Baroš po jednání. Fanoušci mu v tom dávají za pravdu.

Pravda bolí, co? Fanoušci Slavie podpořili Baroše, protestovali proti Berbrovi
Video se připravuje ...

Ostrava - Slovácko: Transparent fanoušků Ostravy na podporu Baroše
Video se připravuje ...

Baroš dostal důtku: Za svými výroky si doteď stojím
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud