8. února 2017 • 21:19

Místo tepla soupeř z přeboru. Čížek pálí za juniory, o konci nemluví

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Místo slunného Beleku s prvním týmem zvolil přípravu s juniorkou, která je v mrazivé Praze. Záložník Tomáš Čížek se po konci v kádru prvoligových Bohemians 1905 udržuje v juniorském týmu, za který ve středu nastoupil i proti ČAFC a během prvního poločasu, který strávil na hřišti, přihrál na gól a jeden sám vstřelil.



Na první pohled to nedává smysl. Klokani se na ligu připravují v tureckém teple a pomalu vše podřizují prvnímu jarnímu kolu, kdy se střetnou na Letné se Spartou. Jeden z nejzkušenějších hráčů jim však chybí. Osmatřicetiletý záložník Tomáš Čížek se rozhodl v kádru „zelenobílých“ skončit a raději trénuje a hraje s mladíky v juniorce.

Důvod? Ten ligový veterán tají. „Rozhovor? Ne, děkuji. O Bohemce zatím ještě ne,“ odpověděl na žádost iSport.cz ve středu po odehraném poločase proti ČAFC z pražského přeboru. Kdy se k celé kauze chce vyjádřit? „To ještě nevím,“ dodal tajemně a zamířil do šaten.

Místo tepla s Klokany soupeř z přeboru. Čížek pálí s juniory, o konci nemluví
Video se připravuje ...

Jedna velká záhada je to i pro samotného trenéra Miroslava Koubka a jeho svěřence. „Konkrétní důvod jeho konce mi neřekl,“ sdělil kouč Bohemians Sportu na soustředění v Turecku. „Netušíme, proč se tak rozhodl. On o tom nechce veřejně mluvit,“ uvedl záložník Dominik Mašek

 „Začal sezonu v sestavě, pak se zranil. Uzdravil se a říkal jsem mu, že ho budu využívat na dvacet třicet minut. Bude mu devětatřicet let, na celý zápas už to v lize není. V přípravě normálně trénoval. Neviděl jsem, že by se dělo něco zvláštního,“ podivoval se Koubek.

S náhradou za Čížka vršovický celek neotálel. Z Dukly přivedl na hostování Ondřeje Vrzala, který je schopný nastoupit na kraji obrany či zálohy.

Tomáš Čížek se nyní připravuje s juniorským týmem Bohemians
Tomáš Čížek se nyní připravuje s juniorským týmem Bohemians

Bohemians - Jablonec: Kuchta vybojoval míč a Čížek dal na 2:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud