11. srpna 2017 • 13:19

Kouč Habanec žije. Hráčům Brna hrozí sankce, ale chtějí na hřišti „umřít“

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše při starém. Fotbalové Brno povede i v zítřejším důležitém duelu s Bohemians trenér Svatopluk Habanec (47). O jeho eventuálním odvolání nepadlo v klubu ani slovo. Kouč, jenž zároveň pracuje jako sportovní manažer a je i jedním ze sponzorů, má dál důvěru majitele Václava Bartoňka. Ten dnes o situaci na stadionu krátce promluvil. „Je zbytečné se v tom přehrabovat. Prémiový řád nám skýtá nějaké možnosti, které mohou být použity,“ veřejně upevnil pozici trenéra a varoval hráče před sankcemi v případě dalšího neúspěchu.



Brno po dvou ligových porážkách s Baníkem a ve Zlíně, vypadlo v úterý z MOL Cupu, když prohrálo na hřišti třetiligového HFK Olomouc. Habancovi to však židli nepodtrhlo. „Probíhá analýza všeho druhu, snažíme se tým pozitivně motivovat,“ uvedl Bartoněk.

Samotný kouč může mužstvo v klidu chystat na „klokany“. Že Zbrojovka nutně potřebuje tři body, to je jasné. „Těchto krizových situací už jsem zažil celkem dost. Nechci vyvolávat paniku. Je to o sobotě, o nás. Ne o Bohemce,“ nedívá se Habanec na soupeře.

Vše podřizuje tomu, aby byli jeho svěřenci dobře připraveni a splnili úkol. „Musíme na hřišti umřít,“ vystihl důležitost zápasu rutinér Jan Polák. Posílení kádr momentálně není v plánu. „Nebudeme ukazovat kabině, že na to nemáme, ale že na to máme. Není potřeba vyšilovat v přesunech hráčů,“ zdůraznil Habanec.

CELÝ SESTŘIH: Zlín - Brno 2:1. Domácí zápas i v deseti otočili, Zbrojovka dál bez bodu
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Brno - Ostrava 1:3. O výhře nováčka rozhodl navrátilec Baroš
Video se připravuje ...

Svatopluk Habanec nemohl být s výkonem svého týmu spokojen
Svatopluk Habanec nemohl být s výkonem svého týmu spokojen

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud