Jan Podroužek
25. října 2017 • 04:59

Chceme Nezmara! Slavia stupňuje jednání, ve hře může být i Trpišovský

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Převezl ji na hřišti a ve sportovní strategii na ni působí jako inspirace. To je vztah Slavie ke Slovanu Liberec, a vůbec ne teprve od neděle po domácí porážce 1:2, ale minimálně od dob Jiřího Šimáně. To, co oba kluby spojuje, je zájem červenobílých o sportovního ředitele Slovanu Jana Nezmara. Informován o tom je šéf Severočechů Ludvík Karl a jednání zároveň pokročilo i na úroveň Nezmar – Jaroslav Tvrdík.



 Slavia sportovního ředitele nemá, zatím tuto roli supluje generální ředitel Martin Krob. Věčně to ale nejspíš nebude, „sešívaní“ víc a víc utahují svůj zájem kolem libereckého Jana Nezmara, u něhož bude hodně záležet, jestli se dokáže vyvázat z regionu, k němuž je historicky a rodinně pevně připoutaný.

„Je to pravda, Slavia mě oslovila. Momentální Slavia je výzvou téměř pro každého, možná vyjma sparťanů. Takhle to vnímám i já. Ta věc je ale nějak otevřená a zatím ji nechci víc komentovat,“ nechal se Nezmar slyšet v posledním díle pořadu Tiki-Taka.

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Liberec 1:2. Domácí přišli o rekordní neporazitelnost
Video se připravuje ...

 Krátce po svém nástupu do managementu Slovanu v zimě na přelomu roku 2012/13 začal Nezmar s dalšími kolegy rozvíjet kromě klasické sportovní koncepce i softwarový systém, do něhož se ukládají veškeré informace o každém hráči.

Tady se začínáme dostávat k tomu, proč je 40letý funkcionář předmětem zájmu „sešívaných“. Tenhle program, a ostatně Nezmar vůbec, se líbil už Jiřímu Šimáněmu v dobách, kdy spoluvlastnil červenobílé.

„Zájmu Slavie si nesmírně vážím. Pro všechny v českém fotbale je Slavia výzvou,“ řekl sám Nezmar nedávno pro Sport Magazín. Prý i on už má být v kontaktu s Tvrdíkem a spekuluje se, jestli se červenobílým podaří bývalého ligového střelce přitáhnout do klubu už v zimě, nebo až v létě.

ZLATÁ PÍŠŤALKA: Rozhodčím se nedařilo, jeden dostal trojku, dva čtyřku
Video se připravuje ...

A také jestli by si s sebou Nezmar nevzal i kouče Jindřicha Trpišovského, kterého si vyhlédl na Žižkově a kam ho jezdil inkognito pozorovat do zapadlého parku nedaleko Husinecké ulice.

Šilhavého pozice měla totiž po prohře právě se Slovanem trochu oslabit a je otázka, jaký další postup z hlediska důvěry zvolí slávistické představenstvo.

Další informace o možném příchodu Jana Nezmara do Slavie najdete ve středečním vydání deníku Sport.
Elektronickou verzi si můžete přečíst ZDE>>>

Titulní strana středečního vydání deníku SportFoto Sport


Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud