Jakub Konečný
Premium
16. července 2018 • 05:00

Lišák Vrba. Chystá dvě verze Plzně, jak se změní ta pro Ligu mistrů?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistrovská Viktoria bude mít v příští sezoně dvě tváře. Ofenzivní, kterou už všichni moc dobře znají, hodlá ukazovat v domácí soutěži. A znovu v ní dominovat. Naopak pro Ligu mistrů, kde bude úspěchem každý uhraný bod, projde Plzeň defenzivním faceliftem, který možná podpoří i změna rozestavení. Připravte se, tým trenéra Pavla Vrby bude na podzim jako Dr. Jekyll a Mr. Hyde. Nabízíme vám varianty sestav, v jakých může Plzeň nastupovat i anketu s bývalými trenéry Viktorie.



Kdo chvíli stál, už stojí opodál. A Plzeň zůstat trčet na místě rozhodně nechce. Byť v minulé sezoně získala titul a postoupila do osmifinále Evropské ligy, nepovedené jaro nemilosrdně odkrylo všechny její rezervy. A tak se v mistrovském klubu přes léto usilovně pracovalo na jejich odstranění.

Tým posílili stoper Luděk Pernica, záložníci Roman Procházka, Ubong Ekpai a Pavel Bucha, kvalitu kádru zvedl i návrat z hostování útočníka Jakuba Řezníčka. A zároveň se cizeloval herní styl, s kterým Viktoria dlouhodobě vládne domácí scéně.

„Znova navazujeme na to, co se nám dařilo v minulé sezoně, a samozřejmě se snažíme některé detaily zdokonalit. Plus přišli noví hráči, které potřebujeme zapracovat,“ popsal náplň letní přípravy asistent trenéra Dušan Fitzel po jednom z tréninků v rakouském Westendorfu.

Poznávacím znamením Viktorie je rozestavení 4 – 2 – 3 – 1, konstruktivní rozehrávka, důsledné využívání krajních prostorů, velký počet hráčů v útočné fázi a co nejrychlejší přechod do útoku. To vše bude platit i v novém ročníku Fortuna ligy.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud