17. prosince 2018 • 05:00

Plzeň draží dresy hvězd z LM. Nadaci podpořily Juventus, PSG i Barcelona

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podzimní účast v Lize mistrů znamená pro Viktorii Plzeň možnost rozvíjet i aktivity na charitativním poli. Západočeský klub připravil aukci unikátní sbírky dresů. Zájemci můžou vydražit originální hrané dresy hráčů Viktorie z aktuální sezony Ligy mistrů i fotbalistů z ostatních klubů elitní evropské soutěže. Výtěžek jde na podporu a propagaci Nadace pro transplantace kostní dřeně (NTKD). K akci se přidaly kluby jako Real, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain, Manchester United či Inter Milán.



Viktoria Plzeň nadaci NTKD dlouhodobě podporuje, západočeský celek s jejím logem na dresu odehrál i šest podzimních zápasů Ligy mistrů. Českému mistrovi se podařilo oslovit i další slavné kluby hrající největší evropskou soutěž, aby se k podpoře přidaly.

„Oslovili jsme kluby s tím, zda by společně s námi nepodpořili dobrou věc. Jsme velmi rádi, že se naše výzva setkala s velkým ohlasem a řada klubů zaslala podepsané dresy jedné ze svých hvězd, nebo například rovnou podepsaný celý tým. Všem klubům patří velké poděkování,“ uvedl mluvčí Viktorie Václav Hanzlík.

V současné chvílí probíhá aukce o vybrané dresy, které kluby Plzni zaslaly. Zájemci mohou získat například podepsaný dres záložníka Realu Madrid Garetha Balea, česého útočníka AS Řím Patrika Schicka, Francka Ribéryho z Bayernu Mnichov, kanonýra Interu Milán Maura Icardiho nebo dres podepsaný celý týmem pařížského PSG. Nechybí ani Barcelona, Schalke, Neapol, Hoffenheim nebo Manchester United, další kluby se k podpoře NTKD stále přidávají.

V aukci samozřejmě nechybí ani dresy hráčů Viktorie. „Půjde o originální hrané dresy z dvojzápasů s Realem Madrid a CSKA Moskva. Dresy samozřejmě hráči podepíší,“ prozradil Hanzlík. „Do aukce v nadcházejících dnech přidáme ještě další dresy, to bude pro fanoušky překvapení, protože znovu půjde o velmi zajímavá a atraktivní jména. Jako bonus navíc budou přidány i kopačky, hrané míče a další zajímavé předměty vázané k aktuálnímu ročníku UEFA Champions League,“ dodal klubový mluvčí.

SESTŘIH: Plzeň - Karviná 2:1. Nejdřív mistrovská demolice, pak nervózní údržba
Video se připravuje ...

Plzeň - Karviná: Procházka zakroutil nádhernou standardku za záda Berkovce
Video se připravuje ...

Plzeň - Karviná: Kopic si skvěle naběhl na přední tyč a posílá Viktorii do vedení 1:0!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud