Michal Koštuřík
Premium
4. února 2022 • 14:38

Poznara inspirují Došek či Lafata: I dneska by dali deset gólů. Co Conde?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně motivační jaro čeká útočníka Tomáše Poznara (33). Kapitánovi končí ve Zlíně smlouva, nabídku na novou nedostal. Takže hraje o svou budoucnost. A také o to, aby dal poprvé v kariéře v sezoně deset gólů a víc. „Dvouciferné číslo je pro mě meta a cíl. Chtěl bych to dokázat,“ přiznává v rozhovoru pro iSport Premium. K tomu má pomoci zachránit pro mateřský klub nejvyšší soutěž.



Umělou trávu třicátník Tomáš Poznar fakt nerad. Nedělá mu dobře po těle a není jisté, jestli bude vůbec v neděli schopen proti Liberci nastoupit. I proto lituje, že tým letos v zimě neodjel na soustředění do teplejších krajin. V tomto směru závidí mistrovské Slavii.

Asi byste přivítal lednový pobyt v zahraničí na přírodní trávě, co?
„Stoprocentně. Strašně závidím Slavii, která odjede na dvacet dnů do Španělska. Takto by měl za mě fungovat ligový tým. Tělo na umělce trpí. My jsme to během přípravy pocítili, nevyhnuli jsme se komplikacím. Bolelo to. Zdravotní problémy přisuzuju i terénům a počasí. Já sám mám nějaké šrámy, nebyla to pro mě jednoduchá příprava. Ještě si něco nesu s sebou.“

Stačilo by vám vstřelit „jen“ deset gólů, když máte na svém kontě už šest?
„Nechci být na hrušce a zakřiknout to. Beru to s pokorou. Měl jsem třeba angažmá v Plzni, kde jsem se neprosadil. Ale věřím tomu, že se ten dvouciferný počet povede. Když se mi zápas nepovede, přemýšlím nad tím. Sám na sebe šiju bič a kladu tlak. Záleží i na zdraví. Na penalty chci chodit dál. Jen mám pravidlo, že nejdu kopat, když jsem faulovaný. Ale párkrát se stalo, že jsem ho porušil.“ (úsměv)

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud