Jan Podroužek
Premium
4. března 2022 • 09:46

Případ Krmenčík. Z jedničky skoro nepotřebným. Krejčí: Musí přemýšlet

Autor: Jan Podroužek, inf
Vstoupit do diskuse
12
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho čas by prý ještě mohl přijít. Ale v derby to podle všeho nebude. Slavia teď na Michaela Krmenčíka, kterému po zimní přípravě přisuzovala pozici střelecké jedničky, nespoléhá. 28letý útočník už hrává častěji za béčko, zatímco mistrovský celek táhnou úplně jiné tváře. A budou i v neděli proti Spartě (18.00).



„Ledňáček“ Yira Sor už se za krátkou dobu stihl rozstřílet, posledně proti Hradci Králové to tam napadalo i Stanislavu Teclovi, slušnou produktivitu si kontinuálně drží Ondřej Lingr. Slavia se vylízala z prvotních obtíží, které ji provázely na začátku jarní části soutěže. Jen u toho není ten, na něhož se spoléhalo nejvíc.

„Vypadá nejlíp za dobu, co je tady,“ těšilo kouče Jindřicha Trpišovského nasazení Michaela Krmenčíka v zimní přípravě. Ta se mu povedla, takže se šlo do druhé části sezony s touhle variantou.

Jenže poslední dobou hraje víc za béčko než za první tým. Salto mortale v jeho případě nastalo přibližně před dvěma týdny, kdy se sám přihlásil rezervě, která hrála přípravu před jarní částí třetí ligy proti rezervě Jablonce.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
12

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud