12. listopadu 2023 • 08:48

Plzeň nastoupí proti Slovácku. Utkání je věnováno malým fanouškům

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve čtvrtek oslavila Plzeň postup do jara Konferenční ligy, když doma zdolala Dinamo Záhřeb 1:0 a s předstihem si zajistila první místo ve skupině. Už v neděli ale musí tým přepnout na FORTUNA:LIGU, do Doosan Areny přijede silné Slovácko. Viktoria se rozhodla zápas věnovat svým nejmenším fanouškům - konkrétně partnerským školám, fanoušci pak na utkání vybrali z řad nejmladších příznivců i zápasového hlasatele.



Nedělní utkání pro školy bude speciální. V hledišti Doosan Areny bude přes 1000 dětí ze základních škol z Plzně a okolí, které jsou součástí projektu Viktorka do škol. V minulých dnech právě tyto děti kreslily portréty hráčů Plzně, ze kterých si hráči vybrali ty, které je budou v neděli reprezentovat místo klasických fotografií na velkoplošných obrazovkách, na soupisce a dalších zápasových grafikách.

Vybraní hráči šli dětem osobně poděkovat a předat jim vstupenky. Robin Hranáč zamířil na plzeňskou 33. Základní školu. „Hlavně mě překvapilo, jaké množství portrétů děti nakreslily a byly fakt povedené. Během návštěvy jsem všem poděkoval, odpověděl na řadu dotazů, rád jsem se i podepsal. Bylo to příjemné setkání,“ řekl obránce.

Na Milana Havla ve 25. Základní škole na Slovanech čekalo přes 200 dětí, které se mohly ptát aktuálně zraněného krajního obránce. „Byly náročné, bylo vidět, že děti mají o klubu detailní přehled a zajímaly je i maličkosti,“ ocenil zkušený bek západočeského týmu.

Zápas, který začíná v neděli od 15 hodin, bude spolumoderovat dětský hlasatel, kterého v hlasování vybrali ostatní příznivci.

Klub nejmenší fanoušky pravidelně podporuje. Na čtvrteční zápas s Dinamem nesměli kvůli svému chování z minulosti chorvatští příznivci, hostující sektor tak zaplnily děti hrající za kluby v západočeském regionu.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud