Premium
5. ledna 2024 • 15:05

Nabídky pro Krejčího. Zájemci jsou, Sparta ale nasadila cenu vysoko

Vstoupit do diskuse
44
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

O stoperech Sparty se dost mluví. Nutno říct, že pozitivně. Proto se jména Letenských už spojují s potenciálními zájemci. Vedle talentovaného Martina Vitíka je v hledáčku zahraničních klubů Ladislav Krejčí. Rušno kolem kapitána českého mistra dosud není, přesto 24letý obránce už obdržel dvě nabídky z Anglie. Dlouhodobě ho sledují dva kluby – ze Španělska a Německa.



Ladislav Krejčí se loni na jaře stal klíčem k tomu, že Sparta po devítileté pauze získala titul. Navzdory faktu, že ho v první části sezony sužovaly trable se zády, vstřelil v devatenácti zápasech třináct branek. To je slušná bilance, objektivně prožil mimořádný ročník.

„Jsem opravdu šťastný za to, že ho mám v kádru. Je to úžasný kluk, má unikátní mentalitu. Krejda je správný kapitán ve všech aspektech,“ liboval si trenér Brian Priske už na konci minulé sezony.

I proto na Letné po mistrovských oslavách sílila obava z toho, že by Sparta mohla lídra týmu v nejbližší době ztratit. Přes léto vydržel, i když zájem o jeho služby byl.

Jenže klub opatřil klíčového muže vysokou cenovkou. Chce ho pochopitelně náležitě zobchodovat. Podle informací deníku Sport a webu iSport.cz si za Krejčího momentálně představuje sumu

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
44

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud