30. dubna 2011 • 12:51

Ivan Hašek sledoval výhru Sparty B nad Žižkovem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté B-týmu Sparty zaskočili v druholigovém pražském derby favorizovanou Viktorii Žižkov a kandidáta na postup do nejvyšší soutěže porazili 2:1. Jediný gól vstřelili hosté z pokutového kopu ve chvíli, kdy už dohrávali bez dvou vyloučených hráčů.



Sparťanská rezerva byla od úvodního hvizdu lepším týmem. Svoji převahu domácí vyjádřili Huškovou vedoucí brankou již v třetí minutě, druhý gól přidal po necelé čtvrthodině hry útočník Skalák.

Duel sparťanského B týmu a Žižkova si nenechal ujít ani Ivan Hašek!Foto Barbora Reichová – Sport
Ani v druhém poločase očekávaný tlak Viktorie dlouho nepřicházel. Žižkovskou sestavu naopak museli po červených kartách opustit gólman Vaclík za faul mimo pokutové území a kanonýr Markovič za udeření soupeře loktem do hlavy. Místo vyloučeného brankáře dochytal zápas obránce Bodeček.

I v devíti hráčích se ale svěřencům impulzivního trenéra Pulpita podařilo snížit, po Mošnově faulu proměnil penaltu Šťastný.

Zbylé minuty vyhroceného derby, které z tribuny sledoval i fotbalový šéf Ivan Hašek, se pak nesly v duchu šarvátek, faulů, žlutých karet a mnoha osobních soubojů, další brankové šance už ale nepřišly.
Duel sparťanského B týmu a Žižkova si nenechal ujít ani Ivan Hašek!
Duel sparťanského B týmu a Žižkova si nenechal ujít ani Ivan Hašek!

24. kolo druhé fotbalové ligy:
Sparta Praha B - Viktoria Žižkov 2:1 (2:0)
Branky:
3. Hušek, 14. Skalák - 84. Šťastný z pen. Rozhodčí: Bílek - Jiřík, Pilný. ŽK: Abena, Rada, Sus, Mošna, Švenger - Bořil, Procházka, Šťastný, Bodeček. ČK: 76. Vaclík, 82. Markovič (oba Žižkov). Diváci: 720.
Sparta B: Švenger - Sus, Doležal (77. Mošna), Hušek, Polom - Glaser, Hašek (27. Rada), Abena, Kraják - Skalák (90. Švec), Putz. Trenér: Svoboda.
Žižkov: Vaclík - Zawada, Bodeček, Procházka, Mójta (69. Kalod) - Bořil, Šťastný, Súkenník (57. Novotný), Zapalač (34. Slodowy) - Markovič, Mašek. Trenér: Pulpit.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud