11. srpna 2012 • 13:47

Bohemians 1905 nevyhráli po pádu do druhé ligy ani druhý zápas

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Bohemians 1905 nezvítězili ani ve druhém utkání po pádu do druhé ligy a po úvodní remíze s Bohemians Praha nevstřelili gól ani v Pardubicích, kde nováčkovi soutěže podlehli 0:2.



Domácí Východočeši začali proti zkušenému soupeři opatrně, postupně se však zbavili nervozity a ve 27. minutě je poslal do vedení Přibyl. Pardubický obránce usměrnil Javůrkův centr hlavou za Sňozíkova záda.

Bohemians se začali herně prosazovat až v závěru první půle, ale pozorná obrana domácích je do vážnější akce nepustila. Pražanům patřily také úvodní minuty po změně stran, pardubický tým ale všechny situace s jistotou přečkal i díky několika zákrokům pozorného brankáře Shejbala. A v 63. minutě pak střídající Martin Hundák zakončil rychlý protiútok Pardubic pohotovou střelou, proti které byl Sňozík bezmocný.

Hosté měli velkou šanci zásluhou Jirouška, ale jeho střela šla těsně nad pardubickou branku. V závěru mohli naopak domácí náskok ještě navýšit po akcích Hundáka a Sklenáře, který nastřelil břevno a pak ještě tyč.

2. kolo druhé fotbalové ligy:

Pardubice - Bohemians 1905 2:0 (1:0)

Branky: 27. Přibyl, 63. Hundák. Rozhodčí: Mikel - Plesar, Hrabovský. ŽK: J. Sklenář - Potočný. Diváci: 1870.

Pardubice: Shejbal - Přibyl, Němeček, Prorok, Norek - Dittrich (55. Hundák), Řezníček (79. Dubský), Jeřábek, Javůrek (87. V. Kakrda) - J. Sklenář, Petrus. Trenér: Svědík.
Bohemians 1905: Sňozík - Růžička (74. Vyhnal), Czeh, Šmíd, Kalina - Moravec (63. Bálek), Jindřišek, Rada (46. Šumský), Bartek, Potočný - Jirouš. Trenér: Weber.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud