2. května 2009 • 19:40

Bohemku zachránil až vlastní gól

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté vedoucího celku druhé ligy Bohemians 1905 dnes remizovali v Karviné 1:1 a pět kol před koncem mají před třetí Čáslaví devítibodový náskok. Hosté však dlouho prohrávali a bod jim zajistil až Stašův vlastní gól z 85. minuty.



Karvinský tým začal velmi slibně, výborně kombinoval a vytvořil si herní převahu. Dlouhán Opic měl dvě velké šance a postaral se i o vedoucí branku: po faulu na rychlého Milosavljeva prostřelil z trestného kopu děravou zeď Bohemians. Karvinský kanonýr se tak trefil již podesáté v ročníku.

Od 25. minuty převzali iniciativu Pražané, ovšem nedovedli se přes pozornou obranu Karviné prosadit. Začátek druhého poločasu patřil opět Karviné, ve slibných pozicích se ocitli Pavlík a Mišinský, ale Sňozík jejich hlavičky bravurně zneškodnil.

Bohemians se hnali za vyrovnáním, zejména Škoda dělal domácí obraně velké problémy. Nakonec to byl právě on, kdo v 85. minutě odcentroval před Pillárovu branku a jeho centr si Staš srazil do vlastní sítě.

Karviná - Bohemians 1905 1:1 (1:0)
Branky: 17. Opic - 85. vlastní Staš.
Rozhodčí: Možíš - Peřina, Kubáň.
ŽK: Staš - Lukáš, Adam.
Diváci: 3245.

Karviná:
Pillár - Hoffmann, Čeman, Buryán, Staš - Jursa, Pavlík, Ficek, Milosavljev (86. Juska) - Opic (90. Látal), Mišinský (81. Sourada).

Bohemians: Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Rychlík - Kotyza, Morávek, Adam (79. Ibragimov), Růžička - Hartig (31. Strnad), Slezák (46. Škoda).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud