25. září 2018 • 11:51

Bolt v Austrálii nebo Maslák v Mikulově. Český atlet nastoupí proti Vranovicím

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Usain Bolt trénuje s australským týmem Central Coast Mariners a dokonce odehrál i jeden přípravný zápas. Česká atletická hvězda a Boltův (i když nepřímý) konkurent na ovále Pavel Maslák zkusí něco podobného. 29. září od 10 hodin nastoupí v soutěžním utkání III. třídy okresního přeboru Břeclav za FC Pálava Mikulov B!



Trojnásobný halový mistr světa a Evropy nastoupí do utkání v rámci společného projektu Fotbalové asociace, Fortuny a České televize, Můj fotbal živě. Ten přináší každou sezónu sedm přímých přenosů z výkonnostního fotbalu a snaží se ukázat, že i mimo světla reflektorů se hraje krásný fotbal. Místní fotbalisty tentokrát doplní právě český atletický mistr.

Na rozdíl od Bolta půjde rovnou o ostrý soutěžní start a o body se sousedem v tabulce. Proti mikulovskému béčku nastoupí SK Vranovice, které chtějí ukázat, že se nejrychlejší posily v historii českého fotbalu nebojí. Jak dopadne tohle výjimečné utkání? Bude Pavel Maslák úspěšnější při svém fotbalovém debutu než Usain Bolt? Nastoupí v základu? Kolik vstřelí gólů? To všechno se dozvíte, když si zapnete tuhle sobotu ČT Sport nebo se přijdete přímo podívat na hřiště v Mikulově.

Projekt Můj fotbal živě pravidelně baví diváky nejen u televizních obrazovek, ale i v místě utkání. Všichni příchozí se můžou těšit na malé fotbalové vinobraní, to znamená cimbálovku na hřišti a burčák v hledišti. Kromě tradičních atrakcí, mezi které patří fotbalové klece nebo populární poločasová soutěž o Sony Playstation 4, si totiž Fortuna připravila aktivitu, kterou jindy vozí na utkání České fotbalové reprezentace nebo Fortuna ligy, a tou není nic jiného než Fortuna fotbalová střelnice.

Dokážete za minutu nastřílet víc gólů z voleje než třeba Pavel Maslák nebo Petr Švancara? Švanci bude totiž ambasadorem domácího týmu a pro tohle utkání se stane mentorem, motivátorem a asistentem asistenta trenéra. Hostující tým SK Vranovice mají na své straně taky hvězdu, i když trochu z jiného odvětví. Uvidíme jak Vranovice namotivuje Petr Bende.

Své pivo do kraje vína přiveze další partner projektu Pivovar Protivín. Opět bude k dispozici relaxační plataning zóna, kde si budete moct vychutnat fotbal z polohy ležmo nebo se vyfotit v platanském fotokoutku. Zájemci si přímo na hřišti mohou tipnout s Fortunou výsledek a získat pro sebe zajímavou cenu nebo využít mobilní sázkovou pobočku a vsadit na jeden z týmů. Utkání uzavře pozápasová veřejná tisková konference se zástupci obou klubů a jejich ambasadorů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud