22. října 2018 • 13:39

Real před Plzní: smích, bago a vzteklý Ramos. Kouče se drží smysl pro humor

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z MADRIDU | Ač drží titul nejlepšího klubu na světě, na vítězství čeká už přesně měsíc. Real Madrid si v posledních pěti soutěžních zápasech připsal jednu remízu a hned čtyři porážky, což dostalo pod tlak především trenéra Julena Lopeteguiho. Úterní zápas s Plzní v Lize mistrů tak nejen pro dvaapadesátiletého kouče představuje ideální příležitost k obratu.



Dlouho a depresivní krizi Realu prohloubila sobotní domácí porážka s Levante (1:2), po které se královský klub krčí na nedůstojném sedmém místě. Na dnešním tréninku však nebyl žádný splín či nervozita až na jeden moment znát.

Luka Modrič a spol. vyběhli na krásně upravené hřiště v tréninkovém centru Valdebebas krátce po jedenácté hodině a přinejmenším během patnácti minut, kdy mohli trénink sledovat i zástupci médií, vypadali hráči Realu v naprosté pohodě. Při rozcvičení se co chvíli z jejich chumlu ozval smích, hodně legrace si všichni tradičně užili především při bagu.

Liga mistrů na O2 TV Sport
Předzápasový úterní program začne na O2 TV Fotbal již v 18:30, kdy se studio bude věnovat dvěma zápasům hraným od 18:55 hodin. Ve 20:20 bude na O2 TV Sport zahájeno paralelně s podvečerními duely studio ke zbývajícím šesti utkáním včetně zápasu Real Madrid - Plzeň. Moderátor Petr Svěcený přivítá Pavla Horvátha a Michala Kadlece. Přímo z Madridu se pak bude hlásit reportér David Sobišek a komentátorské duo ve složení Milan Štěrba a Jan Homolka. Po skončení zápasů následují sestřihy ze všech stadionů a ohlasy v hlavním studiu.

K jedinému incidentu došlo při házené, kdy mladík Sergio Reguilón šel až příliš horlivě do souboje se Sergiem Ramosem – a kapitán po něm za to vzteky kopl míč, takže ho musel klidnit Modrič.

„Celý tým je dostatečně silný, aby tyto těžké chvíle zvládl,“ uvedl trenér Julen Lopetegui, který se vinou série špatných výsledků ocitl pod velkým tlakem. Snad i proto dvaapadesátiletého kouče doprovodili na tiskovou konferenci i jeho asistenti Pablo Sanz a Albert Celades.

Lopetegui navíc prokázal, že ani v delikátní situaci neztrácí smysl pro humor. Když se podrbal prstem pod okem, ozval se sálem rachot závěrek fotoaparátů – a tak fotogenické gesto pro jistotu ještě zopakoval. Možnost svého odvolání si prý nepřipouští.

„Zítra hrajeme zápas. Nemyslím na nic jiného. Celý tým se těší na zápas Champions League, je to významná soutěž v historii našeho klubu. Budu se opakovat: máme maximální ambice a maximální motivaci, abychom proti Plzni získali tři body,“ řekl vyrovnaným hlasem.

S Viktorií klopýtnout za žádnou cenu nesmí, to je jasné.

Krize? Jaká krize? Hráči Realu ji na tréninku před Plzní nedali znát
Video se připravuje ...

Plzeň vyrazila směr Real Madrid. Marcela znám jen z televize, smál se Petržela
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud