1. října 2013 • 04:00

Kritika Lavičky? Fňuk, fňuk. Slavia brečí, smějí se fandové Sparty

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

REAKCE FANOUŠKŮ | Příznivci Sparty si utahují z odvěkého rivala Slavie, která posměšky včera přiživila absurdním prohlášením, že "za všechno může trenér Vítězslav Lavička". Fanoušci letenského klubu se smějí a slávisté nadávají. Někteří z nich ale naopak nechápou, co tím jejich klub sleduje.



Posměšky a různé vtípky fanoušků Sparty se po vítězném derby daly očekávat. Ne nadarmo se už mnoho let traduje, že poražený musí chodit kanály. Další vlnu reakcí ale vyvolalo oficiální prohlášení vedení Slavie, které se podivuje nad chováním letenského kouče Vítězslava Lavičky.

"To byl vždycky ten největší chuligán," prohodil sarkasticky Zbyněk Špirit, fanoušek Sparty. "Opravdu, uplakaná Slavie nezná meze."

Podobných slov najdete v diskuzích nespočet. "Myslím, že se (Lavička) zachoval moc rozumně, ukočírovat fandy musí pořadatel a ne trenér soupeře. Slavia mě překvapila, protože to je neslýchané," přidal se Jaroslav Trčela, jehož celý názor najdete pod článkem.

Fanoušci Slavie logicky kontrují a snaží se bránit. Obhajovat. Vyvracet to, co tvrdí jejich nepřátelé. "Bylo to (derby) divadlo, které řídil zkušený režisér sudí Kovařík," má jasno Martin Bureš. "Hlavně, že vy jste nebrečeli, když vás sudí poškodil v derby s Plzní," připomněl sparťanům Jakub Juránek.

Plno fandů červenobílých barev, ačkoliv mohou být jakkoliv nespokojeni s vývojem sobotního duelu, nesouhlasí s prohlášením Slavie a jejím poukazování na chyby druhých. "Jako slávista musím říci, že je to trapné, hledejte, milé vedení Slavie, chyby zejména u sebe!" žádá Václav Hošek.

Fotbalisté Slavie včera navštívili dětský domov. "Bylo smutné vidět ty bezduché tváře bez špetky naděje," komentoval situaci šestiletý Dežo.
Jan Miklíček
Já jsem viděl, jak se z faulů dělají čistý zákroky a z čistých zákroků fauly, karty se rozdávají jednostranně, do toho sparťanská zvěř na stadionu. Prostě divadlo, které řídil zkušený režisér sudí Kovařík a jelikož nejsem divadelní kritik, nechám na vás, zda to byla komedie, tragédie, jednoaktovka či fraška.
Martin Bureš
Chudáci, slávisti. Sudí jim měl rozdat daleko víc karet, protože hráli jako smyslů zbavení a oni si na něj stěžujou, to nemá obdoby. Kisel?To je šílenec. To, jak zajel do Vaclíka, byl zákrok blázna... Lavička měl asi dělat co. Utíkat před fandy, co mu nohy stačí nebo se s nimi pozdravit. Myslím, že se zachoval moc rozumně, ukočírovat fandy musí pořadatel a ne trenér soupeře. Slavia mě překvapila, protože to je neslýchané a přikládám to k znovuangažování Šeterleho, za něj se vždy ve Slavii plakalo. Co kdyby kluci začali pořádně trénovat a začali hrát prvoligový fotbal?
Jaroslav Trčela
Jako slávista musím říci, že je to trapné, hledejte, milé vedení Slavie, chyby zejména u sebe!
Václav Hošek
Slávisti, tak tohle už jste opravdu přehnali! Jak malý děti. Špatnej rozhodčí, špatnej trenér soupeře, špatný balón, špatný počasí, málo bodů, špatný posily, špatná stolice a prostě špatná Slavie na 12.místě tabulky. Koukejte se probrat a začít hrát fotbal...
Lucie Bustová
Jak je možné, že beztrestně po plotech lezou zakuklenci a demolují cizí majetek? Takové ty kecy, že se to nedá řešit, tak to neberu, v Anglii to vyřešili a mají klid, většina těch zkur...ců by už nevlezla na stadion.
Petr Tapír Velebil
Pan Lavička byl vždycky ten největší chuligán :D Opravdu, uplakaná Slavie nezná meze.
Zbyněk Špirit
S rozhodčíma za pr*elí jste byli vždycky hrdinové, jen když rozhodčí pískne něco proti Vám, to je pak pláče všude, ale když připískává celej zápas Vám, tak je všechno v pořádku. Nepřiznáte ani nos mezi očima, když se Vám to zrovna nehodí.
Lukáš Titl
Viník všeho Víta Lavička. To, co vyprodukují choré neschopné mozky slávistů, je neuvěřitelné.
Jiří Kulíček
Hlavně, že vy jste nebrečeli, když vás sudí poškodil v derby s Plzní. To jste to tu psali při každé příležitosti a brečeli jste jako malé holky až do konce sezóny...
Jakub Juránek
Takhle se z té výsledkové bídy sešívaní ochotníci nedostanou, když budou místo hledání chyb ve svých řadách, kopat nožičkama a plivat kolem sebe jak vzteklé dítě ve školce, když mu nejde postavit věž kostek a spolužákovi z Letné tuhle sezonu ještě nespadla... Také už by mohli mít dost rozumu, aby jim bylo jasné, že si tím maximálně sami cupují zbytky důstojnosti a jediné řešení jak se trochu vzchopit, je pokorně sklopit hlavu a pokračovat v práci, místo dělání ostudy nejen sobě, ale celé Slavii, která dřív něco málo znamenala... Abychom se nedočkali dalšího odchodu z hřiště... Ale abych byl objektivní, Víťa vůbec neví jak má vypadat správná děkovačka, kdy si před fanoušky dřepnete na zadek a opakujete po nich primitivní hesla. A tak jim holt šel jako ovce zatleskat a navíc ten dav ani nedokázal zahnat zpátky do sektoru. Jednoznačně zklamal a měl by si vzít příklad z toho, jak slávističtí funkcionáři a hráči vlastníma rukama zahnali chuligány, co jim házeli šutry na autobus.
Pavel Matousek
Typická slávistická ufňukanost. A taky jeden z důvodů proč jsou tak dole. Ubližuje jim rozhodčí, osud, trenér Sparty a vůbec všichni jsou na ně zlí a nechápou, že by jim měli nějaký body přidat.
Marek Řídký
zdroj: isport.cz, facebook.com
Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud