19. dubna 2015 • 04:20

Fanoušci se spojili. Pravda bolí, vzkázali Berbrovi z tribun

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci všech klubů, spojte se! Ostrá slova Milana Baroše o prostředí v českém fotbale mají řadu zastánců. Znovu se to ukázalo při sobotních zápasech Synot ligy. Na stadionech tak došlo k unikátní situaci: fanoušci ze soupeřících táborů rozvinuli transparent se stejným vzkazem pro kontroverzního místopředsedu FAČR Romana Berbra. Na něj kapitán Baníku Ostrava na Twitteru mířil svoji kritiku především.



Berbre , slyšet pravdu bolí. Pokud by místopředseda FAČR vyrazil v sobotu na prvoligový fotbal, tomuhle vzkazu by neunikl na Slavii, Dukle, v Ostravě či v Českých Budějovicích. Transparent s podobným heslem se objevil nejen na prvoligových stadionech, ale podpořili je i třeba fanoušci druholigového Zlína. Operace Žumpa, jak celou akci pojmenovali její iniciátoři na stránkách supporters.cz, byla z tohoto pohledu velmi úspěšná.

Reagovali tak nejen na Barošova slova o tom, že mu český fotbal připomíná žumpu a výzvu, aby se cinkalo klíči proti Berbrovi a šéfce komise rozhodčích Dagmar Damkové . Vadil jim také Berbrův nátlak na disciplinární komisi, který v emailu zveřejněném v deníku Sport doporučoval, aby byla bývalému reprezentantovi za jeho kritiku zakázána činnost. Baroš nakonec odešel ve čtvrtek od disciplinárky s nejnižším možným trestem – důtkou.

„Přijímám to, ale i kdyby byl trest jiný, mé názory, které jsem prezentoval, se absolutně nemění,“ řekl Baroš po jednání. Fanoušci mu v tom dávají za pravdu.

Pravda bolí, co? Fanoušci Slavie podpořili Baroše, protestovali proti Berbrovi
Video se připravuje ...

Ostrava - Slovácko: Transparent fanoušků Ostravy na podporu Baroše
Video se připravuje ...

Baroš dostal důtku: Za svými výroky si doteď stojím
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud