8. května 2013 • 23:05

Chelsea mohla jít v boji o bronz do trháku, proti Spurs brala bod

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
Otázky a odpovědi: Nominace na MS! Pohřební tiskovka, nároďák jako Třinec. Je tým starý? A proč nejedou…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Chelsea s Petrech Čechem v brance remizovali ve středeční dohrávce 33. kola Premier League s Tottenhamem 2:2. „Blues“ si promarnili šanci vybudovat si na třetím místě tabulky před Arsenalem a Tottenhamem výraznější náskok. Takhle vedou dvě kola před koncem o dva, respektive tři body. O bronzový stupínek tak ještě mohou přijít.



Chelsea v zápase dvakrát vedla. Nejprve poslal Čechův tým do vedení Oscar. Jenže náskok vymazal v polovině první půle parádní trefou Adebayor. Ještě před přestávkou pak poslal „Blues“ do vedení Ramires. Ani tuhle výhodu ale Čech a spol. neproměnili v tříbodový zisk. Deset minut před koncem totiž srovnal Sigurdsson na konečných 2:2.

Tým manažera Rafaela Beníteze tak má na třetím místě, z nějž se postupuje přímo do Ligy mistrů, 69 bodů. Arsenal s Tomášem Rosickým je čtvrtý, když má na kontě 67 bodů a o bod zpět je nyní pátý Tottenham.

Ve zbytku soutěže se Chelsea ukáže v Birminghamu na půdě Aston Villy a pak se utká na Stamford Bridge s Evertonem. Arsenal hraje doma s Wiganem a v posledním kole se předvede v Newcastlu. Třetí z londýnské party adeptů na bronz v Premier League – Tottenham – míří na půdu Stoke a soutěž zakončí proti Sunderlandu.

Anglická fotbalová liga - 33. kolo:
Chelsea - Tottenham 2:2 (10. Oscar, 39. Ramires - 26. Adebayor, 80. Sigurdsson).

Manažer Tottenhamu Andre Villas-Boas se vrátil na půdu Chelsea v roli manažera Tottenhamu. Jeho tým bral na půdě Blues bod za remízu 2:2
Manažer Tottenhamu Andre Villas-Boas se vrátil na půdu Chelsea v roli manažera Tottenhamu. Jeho tým bral na půdě Blues bod za remízu 2:2

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud