6. prosince 2013 • 11:38

Přestupové bomby: Chelsea chce Falcaa, do Monaka pošle Torrese?

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve fotbalové Evropě tikají přestupové bomby. Chelsea chce už v lednu získat kolumbijského útočníka Radamela Falcaa na půlroční hostování. Opačnou cestou by mohl zamířit Španěl Fernando Torres. Informaci otiskl britský list The Guardian s odkazem na francouzská média.



Falcao je údajně nespokojený se životem v Monaku a prahne po přestupu do Chelsea. Tam ho láká manažer José Mourinho, který chtěl kolumbijského zabijáka získat už v létě. Námluvy s Atlétikem Madridem ale neměly pozitivní konec a Falcao si nakonec vybral přestup do Monaka.

Už po čtyřech měsících měl ale majiteli klubu, ruskému miliardáři Dmitriji Rybolovlevovi, oznámit svůj úmysl odejít do jiného klubu. Teď hledají cestičky, jak uspokojit všechny strany.

Jedním ze scénářů je pustit Falcaa už v lednu na půlroční hostování do Chelsea a po sezoně vyjednat permanentní přestup. Podle spekulací by se částka měla pohybovat kolem 80 milionů liber s tím, že ji může snížit hráčská kompenzace.

Opačnou cestou do Monaka by totiž mohl putovat jeden z dvojice útočníků Demba Ba – Fernando Torres. Druhý jmenovaný doposud drží statut nejdražší posily v historii Chelsea, v lednu 2011 za něj zaplatila Liverpoolu 50 milionů liber.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud