14. června 2013 • 19:17

Na Vydru líčí Chelsea. Za českého kanonýra nabízí 411 milionů

Autor: kah, iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude brankář Petr Čech od příští sezony v klubové kabině potkávat krajana? Není to vyloučené, hvězdná Chelsea údajně projevila zájem o Matěje Vydru. Za dvacetiletého útočníka už měla poslat nabídku italskému Udine, ze kterého Vydra hostoval ve Watfordu. V jeho dresu k sobě přitáhl pozornost a byl dokonce vyhlášený nejlepším hráčem druhé anglické ligy.

 



Do špičkového evropského klubu už dlouho žádný český fotbalista nepřestoupil. Matěj Vydra by to v letní přestávce mohl změnit. O zájmu Chelsea, do které na začátku týdne nastoupil trenér José Mourinho, informuje italská stránka tuttomercatoweb. Přináší i informaci o přestupové částce. Ze Stamford Bridge by mělo za českého útočníka 16 milionů eur (zhruba 411 milionů korun).

Jak moc je Vydrův přesun reálný? Zájmu posledního vítěze Evropské ligy by šlo odolávat jen těžko. „Ke spekulacím se nebudu vyjadřovat. Samozřejmě pokud má Chelsea zájem, těší nás to. Já můžu potvrdit poměrně značný zájem ze strany klubů Premier League,“ uvedl ke spekulacím hráčův manažer Ondrej Chovanec.

Kolem Vydry se točí řada zájemců. Může za to vydařená sezona, v níž zaznamenal za Watford 22 gólů. Jeho týmu však v závěrečném zápase unikl postup do Premier League, Vydra se v něm navíc zranil a přišel o kvalifikační zápas s Itálií.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud