4. července 2013 • 17:23

Konečně pořádná posila pro Arsenal. Přijde kanonýr Higuaín

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už osm let čekají na zisk trofeje, jejich klub prodává jednu oporu za druhou. Nyní by Arsenal také jednou konečně mohl ulovit zvučnou posilu. Novým spoluhráčem kapitána české fotbalové reprezentace Tomáše Rosického by se totiž měl stát argentinský útočník Gonzalo Higuaín z Realu Madrid. Podle jeho otce a zároveň agenta jsou jednání s londýnským klubem v pokročilé fázi.



"Dostali jsme od Realu svolení jednat přímo s Arsenalem. Mám štěstí, že brzy uvidím svého syna hrát v Premier League," řekl Jorge Higuaín televizní stanici Fox Sports Latin America.

O Higuaína se zajímal také Juventus, ale jeho nabídka prý zástupce Realu nezaujala a turínský celek už mezitím získal jiného Argentince Carlose Téveze z Manchesteru City.

I když ještě nebyla uzavřena dohoda mezi kluby, podle britského listu Guardian zaplatí Arsenal za pětadvacetiletého útočníka 23 milionů liber (přes 693 milionů korun). Higuaín má podepsat smlouvu na tři roky s týdenním platem 100.000 liber (tři miliony korun).

Higuaín má za sebou šest a půl roku v Realu, kam přišel z River Plate za 12 milionů eur. S klubem získal tři mistrovské tituly a ve 190 utkáních španělské ligy nastřílel 107 branek. Úmysl odejít oznámil už po skončení minulé sezony.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud