13. března 2020 • 11:36

V karanténě je i Nedvěd. Kvůli obránci v izolaci 121 lidí z Juventusu

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pozitivní test obránce Danieleho Ruganiho na koronavirus výrazným způsobem zasáhl celý Juventus. Úřadující italský mistr uvedl, že z preventivních důvodů skončilo v karanténě 121 členů klubu – včetně prezidenta Andrey Agnelliho a jeho pravé ruky Pavla Nedvěda.



Hráči Juventusu, realizační tým, zaměstnanci klubu i členové vedení, ti všichni jsou v izolaci poté, co se koronavirem nakazil obránce Daniele Rugani. Turínský klub uvedl, že se to týká dohromady 121 lidí.

„Vzhledem ke zprávě o pozitivním testu našeho hráče na COVID-19 dodržuje 121 lidí, konkrétně hráčů, zaměstnanců, ředitelů a dalších lidí spojených s klubem, dobrovolnou domácí izolaci, jak ji vyžadují zdravotnické orgány na základě platných předpisů,“ uvedl Juventus v oficiálním prohlášení.

V karanténě tak je i prezident Andrea Agnelli a podle informací redakce iSport.cz i jeho pravá ruka Pavel Nedvěd . Naopak dalšího Čecha Nicolase Pennera, hráče juniorky Juventusu, se toto opatření netýká, neboť momentálně pobývá v Česku.

Juventus FC Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud