17. června 2013 • 20:42

Vydra vyjde draho. Udine odmítlo 240 milionů z Premier League

Autor: kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zájemci o Matěje Vydru si budou muset připravit pořádnou sumu peněz, pokud chtějí, aby jim Udinese Calcio českého forvarda prodalo. Italský klub totiž odmítl nabídku z nejslavnější ligy světa ve výši 8 milionů liber, cca 240 milionů korun.



Tuto sumu nabídl podle informací britské stanice Sky Sports nejmenovaný tým z Premier League, nicméně u vedení Udine s touto částkou neuspěl. To potvrzuje slova hráčova manažera Ondreje Chovance, který minulý týden ve Sportu řekl, že Italové budou požadovat hodně peněz.

Seznam potenciálních zájemců, o kterých se spekuluje, je velmi dlouhý. Asi nejzajímavějším jménem je Chelsea, jež podle stanice Sportitalia sonduje situaci okolo jednadvacetiletého Čecha.

Už dřív se psalo o klubech jako Arsenal, Tottenham, Everton, Sunderland, West Bromwich či Norwich. Vydrovy výkony neunikly pozornosti ani v německé bundeslize. Některé internetové stránky specializované na přestupy uvádí dvojici zájemců Wolfsburg a Freiburg.

Bývalý útočník Baníku či Jihlavy si udělal velké jméno díky velmi úspěšné sezoně v druholigovém anglickém celku Watford FC, za nějž nastřílel dvacet dva branek.



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud