15. srpna 2011 • 14:20

VIDEO: Kung-fu Khedira. Málem ukopl Abidalovi hlavu!

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
5
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Celé léto dumal José Mourinho nad tím, jak vyzrát na neporazitelnou Barcu. A nevykoumal nic světoborného, vsadil na klasiku. Svým svěřencům nakázal, ať to vezmou proti katalánským tanečníkům pěkně od podlahy. Proto v prvním zápase Španělského superpoháru létaly od kopaček hráčů Realu Madrid jiskry. Na víc než remízu 2:2 to však nestačilo.



Ostrých střetů bylo v nedělní noci k vidění na San Bernabeu nepočítaně. Když třeba barcelonská posila Alexis Sanchez unikla dvounásobné kose Marcela a Xabiho Alonsa, vypadalo to skoro až komicky.

Zato v 27. minutě ztuhla televizním divákům krev v žilách. To domácí záložník Sami Khedira šel za míčem s takovým zaujetím, až místo něj trefil kopačkou do hlavy Erika Abidala. Barcelonský stoper přitom nebyl v žádném předklonu, naopak. Khedira si ještě musel povyskočit, aby soupeře zasáhl.

Zvlášť z opakovaných televizních záběrů vypadala celá scénka hrůzostrašně, nicméně francouzský reprezentant z ní vyvázl bez vážné újmy. A Němec v dresu Realu dokonce i bez žluté karty! Tu dostal až o chvíli později za další faul.

Další pohroma pro Real, který do té doby zápasu dominoval, přišla vzápětí. To se krásným způsobem prosadil David Villa a srovnal na 1:1. Po jeho nečekané, chytré a tvrdé střele se parťák z národního týmu Iker Casillas natahoval marně.

VIDEO: Podívejte se na nádhernou střelu Davida Villy

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud