17. června 2013 • 11:17

Zidane radí Baleovi: Musíš sám říct, že chceš pryč z Tottenhamu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
SESTŘIH: Dallas - Vegas 2:1. Faksa rozhodl o postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Real Madrid dál touží po Garethu Baleovi. Sportovní ředitel Bílého baletu Zinedine Zidane chce, aby se daly věci do pohybu a radí hvězdě Spurs. „Musíš klubu říct, že chceš odejít. Pak se bude jednat,“ prohlásil. Bale je jedničkou na seznamu posil Realu. Ten je ochotný za hráče vyplatit 85 milionů liber.



Tottenham by byl pochopitelně rád, kdyby třiadvacetiletý borec působil dál na White Hart Lane, a to i přesto, že se tým nedostal pro následující sezonu do Ligy mistrů.

Právě tahle soutěž ale má být pro Balea lákadlem, které jej přivábí do Madridu. Zidane si navíc myslí, že Bale by měl bouchnout do stolu a jasně říct, co vlastně chce a kde by rád v budoucnu hrál.

„Myslím, že Real Madrid dal jasně najevo, že by Balea rád získal a nenechal se odradit ani rekordní částkou, kterou by musel zaplatit,“ prohlásil Zidane pro Sunday People.

Teď je podle něj na tahu samotný fotbalista. „Pokud Gareth cítí, že přišel čas ke změně dresu, musí si promluvit s vedením Spurs a říct jim, že chce odejít,“ myslí si legendární francouzský reprezentant.

Názor funkcionáře Realu podpořil i Chorvat Luka Modrič, který rovněž působil v Tottenhamu. Listu Marca řekl, že by Bale perfektně zapadl do týmu. „Vzhledem k tomu, jaký má Real Madrid tým, by se sem perfektně hodil. Určitě bychom ho využili,“ láká bývalého spoluhráče k přesunu do Španělska.

„Jeho příchod by Real Madrid posunul zase dál. Dal by týmu nový rozměr. Je vynikající při střelbě, je silný, rychlý,“ chrlí superlativy na hvězdu Walesu.

„Jsme kamarádi a známe se. Vím, že je to výjimečný hráč. Real by s ním udělal určitě krok vpřed, za to vám ručím. Když máte takového hráče, tak je snazší vyhrávat,“ pokračoval Modrič.

To, že by přestup Balea do Realu Madrid zlomil historický rekord (částka má být vyšší než dvě a půl miliardy), není pro Zidana překvapením. „Dali bychom za něj rekordní peníze, ale tím se nenecháme odradit,“ řekl funkcionář Realu, který s hráčem poprvé o možnosti přestupu hovořil již během dubna.

Real Madrid není jediným klubem, jenž má o služby hráče zájem. Bale je momentálně v hledáčku francouzského mistra Paris Saint-Germain i anglického šampiona Manchesteru United. PSG má kasu nabitou miliony a dá se čekat, že se pustí do rekordních závodů o třiadvacetiletého Balea.

Zůstane Gareth Bale v Tottenhamu, nebo se nechá zlákat rekordní nabídkou z Realu Madrid?
Zůstane Gareth Bale v Tottenhamu, nebo se nechá zlákat rekordní nabídkou z Realu Madrid?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud