21. září 2013 • 14:30

Odvrácená tvář Messiho: Guardiolu zesměšnil i plechovkou coly

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
Otázky a odpovědi: Nominace na MS! Pohřební tiskovka, nároďák jako Třinec. Je tým starý? A proč nejedou…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lionel Messi není až takový svatoušek, jak se zdá... Argentinská hvězda se sice snaží budovat image bezproblémového fotbalisty, ale spoluhráči ani trenéři to s ním nemají jednoduché. Podle bývalého trenéra New Yorku Hanse Backeho Messi vytrvale podupával i autoritu kouče Pepa Guardioly.



V Barceloně všichni bez výjimky dodržují jednu zásadu: hlavně nenaštvat Messiho! Své si s Argentincem užil právě i Pep Guardiola.

Hans Backe podle serveru 101greatgoals.com vyprávěl ve švédské televizi historku z Barcelony.

"Tři hodiny před zápasem všichni hráči seděli a jedli, když Messi prohlásil, že by si dal colu. 'Ne, ne, tři hodiny před zápasem už žádnou colu,' vydal zákaz Guardiola. Ale Messi se zvednul ze židle a za pár minut se vrátil s plechovkou coly, kterou otevřel a vypil přímo před Guardiolou," popisoval bývalý kouč New Yorku, co se zřejmě doslechl od Thierryho Henryho či Rafy Marqueze, kteří si prošli i Barcelonou.

"Představte si, co se děje, když se takový hráč jako Messi postaví proti trenérovi. To byla válka, kterou nemohl vyhrát," podotkl Backe. Incident se prý odehrál v roce 2009, kdy Barca získala Treble.

Švédsky kouč ještě přiznal, že pro tuhle historku nemá žádný oficiální zdroj nebo důkaz, ale nemá si proč vymýšlet. A případného soudního sporu se prý nebojí. "Mám za sebou bandu právníků," smál se.

Pep Guardiola přichází na trávník v Edenu, kde se Bayern utkal s Chelsea
Pep Guardiola přichází na trávník v Edenu, kde se Bayern utkal s Chelsea

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud