29. června 2009 • 13:28

Xavi: Ronaldo je nekontrolovatelný

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Dallas - Vegas 2:1. Faksa rozhodl o postupu
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
VŠECHNA VIDEA ZDE

Musíme ukončit nadvládu Barcelony. To je jediné heslo fotbalistů Realu Madrid. Právě k tomu mají pomoci bombastické posily Kaká, Ronaldo… Jenže na Nou Campu strach nemají. „Chceme vyhrávat dál,“ tvrdí záložník katalánského klubu Xavi.



Hvězda vítězů ligy, domácího poháru i Ligy mistrů se pustila i do samotného Ronalda.

„Já bych ho tedy nechtěl,“ hlásí. „Nemáme v šatně místo pro hochy, kteří plní stránky bulvárních časopisů,“ dodává pichlavou poznámku.

Christiano Ronaldo a Paris Hilton spolu řádili v nočním klubu MyHouse v Los Angeles Christiano Ronaldo a Paris Hilton spolu řádili v nočním klubu MyHouse v Los AngelesFoto Tomáš Čery

„My jsme sportovci. Tvrdě pracujeme. On je nekontrolovatelný,“ zasazuje Xavi kontroverznímu Portugalci na dálku další políček.

Že by měla Barcelona strádat se mistr Evropy nebojí. „Chceme vyhrávat dál,“ prohlašuje sebevědomě. A argumenty rázně dodává vzápětí.

„Vždyť za nás hraje nejlepší hráč světa - Lionel Messi. A to je chlapec, který umí být věrný. Nehrozí, že by měnil dres,“ potvrzuje Argentincovu oddanost barcelonským barvám.

„Navíc máme Andrese Iniestu, Eto´a nebo Henryho. To je luxus, který nám dovoluje dokázat cokoliv,“ uzavírá Xavi svou zpověď  pro Daily Mail.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud