27. listopadu 2010 • 22:01

Jarošíkova Zaragoza s novým koučem poprvé prohrála

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
SESTŘIH: Dallas - Vegas 2:1. Faksa rozhodl o postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté poslední Zaragozy s Jiřím Jarošíkem v obraně prohráli v 13. kole španělské ligy s Villarrealem 0:3 a v druhém utkání pod trenérem Javierem Aguirrem poprvé nebodovali. Hosté vyhráli v soutěži po dvou zápasech a pojistili si třetí pozici.



Foto 

Domácí nenavázali na remízu proti Getafe z minulého kola a novému kouči znepříjemnili debut před domácími diváky. Villarreal poslal do vedení už v osmé minutě záložník Marcos Senna, skóre zdvojnásobil v 18. minutě Santi Cazorla.

V druhém poločase byl navíc vyloučen po druhé žluté kartě obránce Zaragozy Matteo Contini a jen minutu po jeho odchodu využil početní výhodu brazilský útočník Nilmar.

Druhou ligovou domácí prohru za sebou utrpěli hráči Sevilly, kteří tentokrát podlehli Getafe 1:3. Hosté ve španělské La Lize zvítězili po čtyřech utkáních a na půdě soupeře naplno bodovali poprvé od konce září.

Sevilla začala na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána slibně, když ji po půl hodině hry poslal do vedení útočník Frédéric Kanouté. Mužstvo z madridského předměstí ale po přestávce utkání během dvou minut otočilo.

Nejprve vyrovnal v 57. minutě z penalty Manu del Moral a poté vystřelil Getafe výhru Venezuelan Miku. Třináct minut před koncem střetnutí definitivně rozhodl třetí brankou Pedro Ríos.

Španělská fotbalová liga - 13. kolo:
Zaragoza - Villarreal 0:3
(9. Senna, 18. Cazorla, 65. Nilmar), FC Sevilla - Getafe 1:3 (30. Kanouté - 57. Manu z pen., 59. Miku, 77. Ríos),

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud