12. března 2024 • 10:00

Ronaldo neuvěřitelně selhal. Pak ho potopili parťáci: Al Nassr končí v LM

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo v této sezoně k pěti triumfům v evropské Lize mistrů vítězství v její asijské obdobě nepřidá. Portugalský kanonýr vypadl se svým saúdskoarabským týmem Al Nassr ve čtvrtfinále po penaltovém rozstřelu s mužstvem Al Ajn ze Spojených arabských emirátů.



Al Nassr prohrál první zápas 0:1 a v odvetě ztrácel už 0:2, ale podařilo se mu skóre otočit na 3:2 a vybojovat prodloužení. A to navzdory tomu, že v 61. minutě za stavu 2:2 jeden z nejlepších fotbalistů historie Ronaldo neproměnil vyloženou šanci bezprostředně před soupeřovou brankou.

Mezi střelce se pětinásobný držitel Zlatého míče přece jen zapsal dvě minuty před koncem prodloužení, kdy proměnil penaltu za faul na sebe a stanovil skóre 4:3, jež poslalo zápas do rozstřelu. V něm se Ronaldo prosadil opět, ale protože jeho další tři spoluhráči se zkušenostmi z evropských lig Marcelo Brozovič, Alex Telles a Otávio selhali, z prvního postupu do semifinále od roku 2016 se po výhře 3:1 radoval Al Ajn.

V ligové tabulce je Al Nassr druhý za suverénním Al Hilálem, který dnes bude hrát odvetu čtvrtfinále Ligy mistrů s jiným saúdskoarabským týmem Al Ittihádem.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud