27. ledna 2013 • 16:34

Bony jedná o přestupu do Anglie. Newcastle nabídl 360 milionů

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ex-sparťanský útočník Bony Wilfried by mohl příští týden zamířit do anglické Premier League! Zájem o jeho služby má Newcastle United, který podle informací Sunday Telegraph nabídl za reprezentanta Pobřeží slonovin 12 milionů liber. To je v přepočtu přes 360 milionů korun. Pokud se transfer stvrdí, jednalo by se už o šestou posilu "magpies" v tomto přestupním termínu.



Newcastle se pustil do dramatického posilování kádru, aby se ve druhé polovině sezony vzdálil sestupovým příčkám a pokusil se zakotvit v klidných vodách tabulky Premier League či ještě výš.

Bony WilfriedFoto Pavel Mazáč (Sport)
"Straky" koupily již Debuchyho, Gouffrana, Sissoka, Haidaru a Yangu-Mbiwu. Šestým do party může být právě Bony. Nahradil by Dembu Ba odejivšího do Chelsea.

Vedení Vitesse Arnhem oznámilo zájemcům, že je ochotno uvolnit Bonyho na přestup pouze za určitých (a nezveřejněných) podmínek, na což Newcastle jako jediný reagoval konkrétní nabídkou 12 milionů liber.

Už dříve se spekulovalo také o zájmu londýnské Chelsea či Liverpoolu. Mezi zájemci se objevily také kluby z Ruska a Německa.

Bony Wilfried pokračuje v letošní sezoně v úžasné střelecké formě. V osmnácti zápasech vsítil šestnáct gólů a kraluje tabulce střelců nizozemské ligy. Momentálně reprezentuje Pobřeží slonoviny na africkém šampionátu.

Bony Wilfried: zakotví už v lednu v Anglii?Foto Pavel Mazáč (Sport)

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud