27. dubna 2024 • 08:23

Fotbalové přestupy ONLINE: Liverpool už našel náhradu za Kloppa

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové přestupy, podpisy i změny na trenérských postech. Zkrátka vše, co o světovém i českém fotbale na přestupovém poli potřebujete vědět, sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Fotbalové přestupy ONLINE
4. 2. 2024
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bundesliga Bundesliga FORTUNA:LIGA FORTUNA:LIGA La Liga La Liga Ligue 1 Ligue 1 Premier League Premier League Serie A Serie A
Obnovit
Zprávy ze dne 4. 2. 2024
10:04
4. 2. 2024
FORTUNA:LIGA

Slavii opouští před jarní částí sezony slovenský záložník Jakub Hromada. Sedmadvacetiletý hráč bude do léta hostovat v Rapidu Bukurešť, který má opci na přestup. Hromada přišel do Edenu v roce 2017 ze Sampdorie Janov. Předtím hostoval v Plzni. Se Slavií získal tři ligové tituly a čtyřikrát vyhrál český pohár. Na podzim nastoupil v sedmi ligových zápasech. „Mám radost, že jsem tady. Doufám, že týmu co nejvíce pomůžu. Uděláme maximum pro to, abychom získali titul,“ uvedl Hromada na webu Rapidu. Bukurešťský celek je v rumunské lize třetí o osm bodů za prvním FCSB, který má ještě zápas k dobru.

Zprávy ze dne 4. 2. 2024
9:15
4. 2. 2024
La Liga

Hvězdný útočník Kylian Mbappé už má podle všeho jasno o své budoucnosti. Kapitán francouzské reprezentace po sezoně přestoupí z Paris St. Germain, kde mu vyprší smlouva, do Realu Madrid, uvedly list Le Parisien a ESPN. Oznámit to má příští týden. Mbappé se už loni rozhodl, že neprodlouží smlouvu s PSG, což mu umožní po jejím vypršení odejít zadarmo. Vedení klubu ho kvůli tomu vyřadilo z kádru, kam se po měsíci vrátil. O jeho přestupu do Realu se spekulovalo už předloni.

 

 

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud