František Suchan
17. září 2012 • 04:00

Sport Speciál Hokej: Hvězdní Lvi pózovali na slunci před palácem

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PRÁVĚ V PRODEJI | Jak vypadají na ledě, víte. Brusle, chrániče, helmy, případně brankářské betony a rukavice. Ale co kdybyste je ve výstroji potkali někde v ulicích? To by byla jiná... Teď takhle máte možnost vidět hokejisty pražského Lva aspoň zprostředkovaně. Jakub Klepiš, Tomáš Pöpperle a Jiří Novotný zapózovali pro Sport speciál Hokej u Průmyslového paláce. Magazín mimo jiné s unikátními fotkami je v prodeji od pondělka.



V době focení ještě netušili, že po dvou týdnech v KHL budou vládnout své konferenci. Byli plni očekávání na start sezony, dolaďovali poslední drobnosti. Přesto se oblečení ve výstroji postavili před jednu z pražských dominant.

Podívejte se, jak probíhalo focení Lva pro Sport speciál Hokej
Video se připravuje ...

Průmyslový palác se naskytl jako nejschůdnější varianta. Majestátná stavba na holešovickém výstavišti se totiž tyčí jen pár desítek metrů od Tisport Areny, domácího stánku Lvů.

Ochota samotných třech vytipovaných hvězd, tria Novotný, Klepiš, Pöpperle, stejně tak vedení klubu, byla příjemným překvapením, a tak po skončení posledního tréninku před prvním zápasem ročníku s Dinamem Riga už na české borce čekaly v kabině zápasové dresy.

Hodili je na sebe, osušili zpocené tváře, navlékli chrániče na brusle a nevšední výprava se vydala na pochod po chodbách stadionu ven na horký polední vzduch.

Pár štamgastů u kiosku na výstavišti chvíli střídavě zíralo do svých půllitrů a na nezvyklé kolemjdoucí – jestli náhodou nepřebrali, když viděli, jak kolem nich štrádují věhlasní hokejisté v plné polní...

Sami hráči se při čtvrthodince focení kromě mžourání do slunce i dost nasmáli. Splnili všechna fotografova přání, a protože opatrné našlapování, byť s chráněným ostřím bruslí, je pořádně nepohodlné, bodnul odvoz zpátky ke kabině na stěhovacím vozíku.

Dělníci ze stadionu, pracující na posledních detailech upravené arény, se nejdřív moc netvářili na jeho zapůjčení, ale po důkladném vysvětlení důvodu povolili. A tak lidský pohon pomohl hokejistům zpátky.

A když rozesmátý voj zase míjel ony štamgasty, Jiří Novotný už rozverně vyzvídal, co že čepují za pivo. Málem i vyslyšel nabídky, aby se rovnou ve výstroji přidal...

Co všechno najdete ve Sport Speciálu?

- obsáhlý rozhovor s Jaromírem Jágrem nejen o Dallasu

- síla všech týmů NHL

- platy všech zámořských hráčů

- rozhovor s Josefem Jandačem, koučem pražského Lva

- fototéma – hráči Lva pózují před Průmyslovým palácem

- rozhovor s Davidem Hruškou, chomutovským střelcem

- soupisky extraligových klubů

- losy extraligy, NHL i KHL a program reprezentačních akcí

- reprezentační téma: gólmani jsou nejsilnější stránkou

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud