15. října 2012 • 19:01

Trončinský pomohl Chanty-Mansijsku v přestřelce porazit Spartak Moskva

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
SESTŘIH: Florida - Boston 1:5. Zacha dvěma asistencemi přispěl ke kanonádě, Pastrňák nahrával jednou
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Marek Trončinský přispěl v KHL jednou asistencí k výhře Chanty-Mansijsku 6:3 nad Spartakem Moskva. Český hokejista si připsal osmý bod v sezoně a je jednoznačně nejproduktivnějším zadákem v týmu.



Gól Jana Bulise zachránil Čeljabinsku bod z utkání proti Jaroslavli. Český útočník v 53. minutě vyrovnal na 2:2, po samostatných nájezdech se ale z vítězství nad nejlepším celkem Východní konference radoval hostující Lokomotiv.

Bulis se trefil posedmé v sezoně a spolu s Jakubem Klepišem z pražského Lva a Jakubem Petružálkem z Chabarovsku je nejlepším českým střelcem v Kontinentální lize.

Petrohrad prohrával ještě v 37. minutě s Novokuzněckem o dvě branky, nakonec ale na svém ledě zvítězil 4:2. Vyrovnání zařídil Petr Průcha deset sekund po zahájení třetí třetiny v oslabení, pak hráči domácího SKA skórovali ještě dvakrát.

Kontinentální hokejová liga:

Omsk - Doněck 2:1, Barys Astana - Dinamo Riga 5:0, Chanty-Mansijsk - Spartak Moskva 6:3 (za domácí Trončinský 0+1), Čeljabinsk - Jaroslavl 2:3 po sam. nájezdech (za domácí Bulis 1+0), Jekatěrinburg - Atlant Mytišči 1:0, Magnitogorsk - Nižnij Novgorod 3:2, Ufa - CSKA Moskva 1:4, Čerepovec - Viťaz Čechov 1:3, Kazaň - Slovan Bratislava 2:3 po sam. nájezdech, Petrohrad - Novokuzněck 4:2 (za domácí Průcha 1+0), Nižněkamsk - Lev Praha 3:2 po sam. nájezdech.

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud