19. prosince 2010 • 12:00

Šulc versus Vlasák: Vzkazy rozdělily fanoušky

Autor: tbl
Vstoupit do diskuse
28
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když jsme vyzvali čtenáře, aby prostřednictvím našich stránek iSport.cz posílali Tomáši Vlasákovi a Stanislavu Šulcovi vzkazy, počítali jsme s velkým ohlasem. Nečekali jsme ale, že zaslané příspěvky budeme počítat na stovky. Je vidět, že poslední kauzy v hokejové extralize fanoušky hodně zajímají a většina si vytvořila jasně vyhraněný názor.



Do nedělního poledne jsme obdrželi celkem 894 vzkazů, z toho 479 jich bylo adresovaných plzeňskému útočníkovi Vlasákovi a 415 řediteli extraligy Šulcovi.

Fandové povětšinou vyjadřují podporu Vlasákovi a žádají Šulcovo odstoupení, je zde ale i nezanedbatelné procento těch, kteří celou situaci vidí odlišně. Někteří čtenáři vyčítají Vlasákovi například to, že kritizoval špatného člověka.


"Myslím, že svoji nelibost s tím, že jste se na ledě dřeli skoro zbytečně, máte namířit dovnitř svého klubu, kde musí i ostatní (myslím tím funkcionáře) podávat takové výkony, jako vy na ledě," vzkázal hokejistovi Josef Hrdlička.

Podstatně větší část negativních ohlasů nicméně směřuje za Stanislavem Šulcem. Tomu čtenáři vyčítají aroganci a povýšenost, přisuzují mu zodpovědnost za nepořádek v extralize. Nezřídka se objevuje srovnání s představiteli bývalého komunistického režimu.

"V lize mají být pevné řády a pevné sazby. A ne střílet od boku, jako to děláte vy. Nevím, za co berete v této funkci 70 000 Kč, když váš podpis pod soupiskami hráčů nic neznamená. Ano, v klubech byl nepořádek, ale vy ho máte také a vaše arogance je neskutečnál," poznamenává čtenář Olin.

Střet Vlasáka se Šulcem, který pětatřicetiletého útočníka kvůli pokutě stál už 150 000 korun, je fanouškům očividně nepříjemný. Nezbývá než doufat, že situace v extralize nebude dále eskalovat až do té míry, kdy by diváci kvůli všem aférám ztratili o hokej zájem.

Příznaky této skryté hrozby se už v příspěvcích totiž objevily také. "Díky vám má extraliga o jednoho fanouška méně, vrátím se, až vy, pane Šulci, odejdete," vzkázal šedesátiletému funkcionáři čtenář s přezdívkou distyx.

Zapojte se do diskuze, připojte svůj vzkaz i VY!

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
28
Finále
Články odjinud


Články odjinud