17. prosince 2010 • 04:59

K výzvě Stop aroganci se přidal i Viktor Ujčík

Autor: spo, šim
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pozorně pročítal znění výzvy deníku Sport: Změňte poměry v extralize! Pak se Viktor Ujčík pousmál a prohodil: „Mám hrozně rád seriál Vyprávěj. A zrovna teď tam jeden z hrdinů řešil, jestli má podepsat Chartu 77, nebo ne. Vaše petice mi tím něco připomíná. Co, to ať si každý dosadí sám. Já se všemi body výzvy deníku Sport souhlasím.“



Trojnásobný mistr světa se tak připojil k dalším osobnostem českého hokeje, které se v kauze pokuty za znevažování dobrého jména extraligy postavily na stranu Tomáše Vlasáka a Martina Straky.

„Každý, kdo se trošku o hokej zajímá a sleduje dění kolem něj, tak zná všechny kauzy z poslední doby. I ty, co byly dřív, “ říká v rozhovoru pro deník Sport Ujčík.

„Rozhodování z pozice moci – já jsem tady ředitel, já můžu všechno, není dobrý," má jasno útočník Vítkovic, podle kterého by extraligové vedení mělo být profesionálnější.

„Hlavně se mi zdá, že se tam točí pořád stejná parta lidí. Jako ve fotbale, připadá mi to úplně stejné. Chtělo by to novější krev, novější trendy,“ volá Viktor Ujčík po změnách.

Velký rozhovor s Viktorem Ujčíkem čtěte v dnešním Sportu!

Viktor Ujčík se raduje z gólu
Viktor Ujčík se raduje z gólu

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
3
Finále
Články odjinud


Články odjinud