5. dubna 2016 • 21:52

Kohout uletěl! Slávistovi přišpendlil hlavu a po 10 vteřinách dohrál

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jediné střídání. Přesně deset vteřin. Tak dlouho si čtvrté kolo baráže proti Slavii (4:5 po nájezdech) užil útočník Jihlavy Martin Kohout. Už ve druhé minutě zápasu drsně dohrál u mantinelu obránce Antonína Růžičku a duel pro něj skončil.



Rozhodčí neváhali a Kohoutovi za zákrok do oblasti hlavy a krku udělili trest na pět minut plus do konce utkání. Zraněný Růžička odjel z ledu podpírán členy lékařského týmu Slavie a následně byl převezen ze stadionu do nemocnice.

Jihlava – Slavia: Tvrdý střet. Sudí poslal Kohouta do kabiny
Video se připravuje ...

Jihlava nakonec se Slavií prohrála 4:5 po nájezdech, když vyrovnávací branku na 4:4 inkasovala z hokejky Fina Henri Tuominena 50 vteřin před třetí sirénou. Nastavení nerozhodlo a v rozstřelu se prosadil za domácí jen Josef Skořepa, zatímco za Slavii se trefili Miloslav Čermák a David Šafránek.

Sešívaní zvítězili v baráži potřetí za sebou a dostali se do čela tabulky o bod před druhý Litvínov. Dukla zůstává se třemi body poslední.

"Po zákroku na Růžičku jsme dostali výhodu pětiminutové přesilové hry, ale udělali jsme z toho vlastní nevýhodu. Čtyřikrát jsme inkasovali a pokaždé prohrávali, přesto jsme dokázali vždy srovnat skóre. Svědčí to o charakteru mužstva. V nájezdech už to byla loterie. Z Jihlavy si odvážíme dva body a jsme spokojeni," řekl po utkání kouč Slavie Milan Razým.

SESTŘIH: Jihlava - Slavia 4:5 po nájezdech (baráž, 4. kolo)
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud