6. května 2024 • 11:00

Přestupy v extralize ONLINE: Kometa získala kanadského beka ze Sparty

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Kairinenova ruka? Penalta v pořádku. Olomoucký gól nepadl z ofsajdu, říká KR
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
Všechny dny
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 20. 1. 2021
8:45
20. 1. 2021
Oceláři Třinec

PŘESTUP - Do kádru Třince se vrací obránce Vladimír Roth. Na konci minulé sezony mu s Oceláři vypršel kontrakt, který neprodloužil kvůli snaze získat zahraniční angažmá. To se ale nepovedlo a větší část letošní sezony byl Roth bez angažmá. Nakonec od prosince do ledna vypomáhal Českým Budějovicím, za které vinou zranění sehrál jen pět zápasů. Více čtěte ZDE >>>

Zprávy ze dne 3. 1. 2021
16:20
3. 1. 2021
Oceláři Třinec

PODPISY - Vedení Třince posiluje ofenzivní řady. Po návratu Filipa Zadiny a Lukáše Jaška zpět do zámoří přivádějí Oceláři dva kanadské útočníky Jacka Rodewalda a Taylora Leiera. „Po odchodu Zadiny s Jaškem se prosazovala především první formace, zatímco v dalších lajnách jsme to museli kvůli zraněním různě slepovat a pomáhat si hráči z partnerského Frýdku-Místku. Tomu se brzo znovu rozběhne soutěž a my proto museli řešit situaci na hráčském trhu. Měli jsme několik možností, nakonec jsme se dohodli na spolupráci s těmito hráči,“ řekl trenér Václav Varaďa. Oba šestadvacetiletí hráči mají zkušenosti z NHL (Leier 55 zápasů, Rodewald 10 zápasů), mimo rodný kontinent si zahrají vůbec poprvé.

 

Zprávy ze dne 31. 12. 2020
12:00
31. 12. 2020
Oceláři Třinec

KONEC V KLUBU - Lotyšský hokejový obránce Guntis Galvinš končí po dvou letech v extraligovém Třinci a vrací se domů. Čtyřiatřicetiletý reprezentační bek, který se představil na třinácti světových šampionátech a s Oceláři získal loni mistrovský titul, se s klubem dohodl z rodinných důvodů na předčasném ukončení smlouvy.

Zprávy ze dne 26. 8. 2020
17:35
26. 8. 2020
Oceláři Třinec

HOSTOVÁNÍ  Hokejový brankář Josef Kořenář bude v úvodu sezony hrát v extraligovém Třinci. Dvaadvacetiletý gólman, jenž působí v zámoří a je hráčem San Jose, s Oceláři trénuje od minulého týdne a dnes poprvé nastoupí i do pohárového zápasu proti Hradci Králové. Kořenář před odchodem do USA působil v Jihlavě a na kontě má i třináct startů v extralize. Se San Jose podepsal smlouvu před třemi lety. Poslední dva roky působí na farmě v týmu Barracuda v nižší AHL. V NHL se dosud nepředstavil. V Třinci doplní v brankovišti Jakuba Štěpánka a Nicka Malíka.

Zprávy ze dne 9. 8. 2020
22:00
9. 8. 2020
Oceláři Třinec

KONEC KARIÉRY - Bohatá kariéra jednoho z extraligových velikánů je u konce. Útočník Jiří Polanský se v 38 letech rozhodl skončit s profesionálním hokejem. Po konci v Třinci, se kterým vyhrál dva mistrovské tituly, jednal o možném angažmá v Havířově po boku dlouholetého parťáka Martina Adamského, z přesunu do první ligy však sešlo. Kdysi obávaný kanonýr dal přednost podnikání. „Byli jsme v kontaktu. Nechali jsme to otevřené do poloviny července. Nakonec nám Jirka volal, že se omlouvá a končí. Rozhodl se věnovat podnikání," potvrdil Pavel Zdráhal, generální manažer Havířova. V české nejvyšší soutěži odehrál Polanský celkem 950 zápasů, ve kterých nastřílel 223 gólů a připsal si 327 asistencí. 

Zprávy ze dne 4. 8. 2020
12:29
4. 8. 2020
Oceláři Třinec

ZKOUŠKA - Slovenského útočníka Juraje Mikúše čeká velká výzva. Stříbrný medailista z mistrovství světa 2012 bude v rámci try-outu bojovat o smlouvu v Třinci. Kvalitní kádr Ocelářů, který by měl ještě posílit talent Detroitu Filip Zadina, je pořádně nabitý, bývalý hráč Litvínova či Olomouce však dostane prostor ukázat své kvality, a pak se uvidí. Serveru hokej.cz to potvrdil sportovní ředitel Jan Peterek. Zkušební kontrakt navíc není nijak časově omezen, třinecký dres už by nicméně měl třiatřicetiletý rodák ze Skalice obléknout během zápasů Generali Česká Cup. Mikúš minulý ročník strávil v dresu Vervy, v jeho průběhu s ním však klub rozvázal spolupráci a sezonu dohrával ve Zvolenu.    

Zprávy ze dne 3. 8. 2020
13:05
3. 8. 2020
Oceláři Třinec

ZÁJEM O HRANÍ V EXTRALIZE - Pokud Třinec projeví zájem, mohl by mít pro začátek nové sezony ve svém kádru minimálně tři hráče ze zámoří. Slovenský útočník Marko Daňo, který se nevešel do soupisky Columbusu pro rozšířené play off NHL, by se totiž rád rozehrál právě u Ocelářů. (VÍCE čtěte ZDE<<<) Ve slezském klubu totiž pracuje u mládeže jeho otec Jozef. "Ještě jsem s Oceláři nemluvil, ale kdyby měli zájem, byl bych rád," řekl pětadvacetiletý reprezentant Slovenska pro server hokej.sk. Jak už dříve uvedl iSport.cz, v týmu posledního extraligového mistra by si mohli zahrát také Filip Zadina a Joe Veleno.

Zprávy ze dne 20. 7. 2020
15:45
20. 7. 2020
Oceláři Třinec

PODPIS - Do kádru Třince se po třech letech strávených v zámoří vrací mladý slovenský útočník Miloš Roman. Dvacetiletý rodák z Kysuckého Nového Mesta se hokeji naučil u Ocelářů, za které si rovněž v sezoně 2016-17 zahrál první seniorský zápas. V následujících třech ročnících hrál WHL v dresu Vancouver Giants. V roce 2018 byl dokonce draftován Calgary, ale šanci o místo v NHL si nikdy nevybojoval. Od pondělí je tak mládežnický reprezentant Slovenska k dispozici třineckému trenérovi Václavovi Varaďovi, který s týmem zahájil přípravu na ledě.

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud