27. dubna 2024 • 19:10

Přestupy v extralize ONLINE: Vary posílí talent Moravec i odchovanec

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podpisy, přestupy, výměny, příchody borců ze zahraničí i zajímavosti. Všechny extraligové transfery sledujeme ONLINE na iSport.cz.



ONLINE PŘENOS - Přestupy v extralize
30. 12. 2023
Všechny zprávy Důležité Foto Video Sociální sítě
Bílí Tygři Liberec Bílí Tygři Liberec Dynamo Pardubice Dynamo Pardubice HC Olomouc HC Olomouc HC Škoda Plzeň HC Škoda Plzeň HC Sparta Praha HC Sparta Praha Karlovy Vary Karlovy Vary Kometa Brno Kometa Brno Litvínov Litvínov Mladá Boleslav Mladá Boleslav Motor České Budějovice Motor České Budějovice Mountfield HK Mountfield HK Oceláři Třinec Oceláři Třinec Rytíři Kladno Rytíři Kladno Vítkovice Vítkovice
Obnovit
Zprávy ze dne 30. 12. 2023
16:15
30. 12. 2023
HC Sparta Praha

Jeden z favoritů nynější sezony se postaral fanouškům o pěkný dárek před koncem roku 2023. Sparta podepsala tři klíčové opory. V jejím dresu budou nadále pokračovat brankáři Jakub Kovář i Josef Kořenář. Zkušenější z gólmanské dvojice prodloužil kontrakt o dva roky, mladší parťák rovnou o tři. „Můžeme se spolehnout na jednu z nejkvalitnějších brankářských dvojic v hokejové Evropě. Jsme rádi, že s oběma můžeme počítat i do dalších sezon,“ uvedl šéf sportovního úseku Tomáš Divíšek pro klubový web. Nový kontrakt s Pražany uzavřel také zkušený centr Roman Horák, jenž se upsal na další tři roky. „Je pro nás důležitý jak na ledě, tak jako jeden z hlavních lídrů v kabině. Ohromně platný hráč,“ dodal Divíšek.

 

Zkušený gólman Jakub Kovář prodloužil smlouvu se Spartou o dva roky Brankář Josef Kořenář bude dál chytat za Spartu Útočník Roman Horák prodloužil smlouvu se Spartou o tři roky
Zprávy ze dne 30. 12. 2023
12:29
30. 12. 2023
Mladá Boleslav

Mladé Boleslavi se rozhodli přidat týmu pořádnou dávku zkušenosti. Do posledního týmu Tipsport extraligy přichází útočník Tomáš Pitule. Čtyřiatřicetiletý odchovanec klatovského hokeje, který v české nejvyšší soutěži hrál za Plzeň či Kladno, přichází z prvoligového Prostějova. Sezonu přitom začal ve Francii v dresu Amiens. „Tomáš toho má spoustu za sebou včetně několika zahraničních angažmá. Navíc má skvělé fyzické proporce, které plánujeme využít třeba při oslabeních. Tomášem rozšiřujeme kádr, který v poslední době trápí nemoci i zranění,“ uvedl sportovní ředitel Martin Ševc pro klubový web. Pitule jde do známého prostředí, ve městě automobilů působil již před více jak deseti lety. Mohl by nastoupit již do sobotního utkání s Litvínovem.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Finále
Články odjinud


Články odjinud