22. února 2018 • 21:06

Hokejisté Zlína podlehli v přípravě Soči 0:5

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hokejisté Zlína podlehli ve Frýdku-Místku v přípravném utkání v pauze pro olympijské hry v Pchjongčchangu účastníkovi Kontinentální ligy HK Soči vysoko 0:5. V severočeském derby vyhrál Chomutov nad Litvínovem 4:2, Pardubice v modelovém utkání zdolaly Mladou Boleslav 2:1.


Zlín v jediném svém testu v olympijské přestávce nastoupil bez zraněného kapitána Ondřeje Veselého a odpočívajícího kanonýra Robertse Bukartse. Už po 28 vteřinách hry prohrával po trefě Jokipakky. Do 26. minuty zvýšili Lapenkov s Akmaldinovem a v závěru dovršili debakl Mamkin a Morozov.

Chomutov sehrál tři duely a po výhrách nad Dynamem Moskva (2:1) a v úterý nad Litvínovem (4:3) uspěl i v odvetě s regionálním rivalem. Dvěma góly včetně vítězného se na tom podílel slovenský útočník Dávid Skokan.

Pardubice po úterní prohře v Mladé Boleslavi 1:4 tentokrát díky gólům Machaly a Berana Středočechy zdolali. Týmy si zahrály i dodatečné prodloužení, v kterém se za Mladou Boleslav trefil v 65. minutě Pacovský. Vyzkoušely si i nájezdy, které naopak rozhodl útočník Dynama Martin Kaut.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud