25. června 2018 • 19:16

Hlasy po utkání MS ve fotbale Saúdská Arábie - Egypt

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání skupiny A Saúdská Arábie - Egypt (2:1):


Juan Antonio Pizzi (trenér S. Arábie): "Až do gólu Salaha jsme neudělali žádnou chybu a nenechávali soupeři prostor. Ale je pravda, že po gólu jsme nebyli tak přesní. Zlepšili jsme se ve druhém poločase, kdy jsme měli zápas pod kontrolou a nakonec i vyhráli. Vedení svazu bude muset rozhodnout, zda budeme pokračovat ve spolupráci. Nezáleží to jen na mně. S hráči jsem spokojený."

Héctor Cúper (trenér Egypta): "Hráči byli na zápas psychicky připraveni, to jste mohli vidět v prvním poločase, kdy jsme hráli velmi dobře, vytvářeli si šance a vyráželi do brejků. Druhý poločas bohužel vypadal jinak, také jsme nedokázali unavit soupeře, který hrál velmi dobře. Ale neřekl bych, že jsme prohráli kvůli špatně zvolené strategii. Moje smlouva vyprší po mistrovství světa, takže pak uvidíme, co se stane."

Sálim Davsárí (záložník S. Arábie, střelec vítězného gólu): "Odehráli jsme výborný zápas. Dokázali jsme zvítězit a loučíme se s turnajem se ctí. Jsem pyšný, že jsem se mohl zapsat mezi střelce na mistrovství světa. Doufali jsme, že ze skupiny postoupíme, ale první utkání jsme nezvládli (prohra 0:5 s Ruskem) a ve druhém jsme si nezasloužili prohrát (0:1 s Uruguayí)."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud