9. listopadu 2019 • 15:40

Oktagon 15: kde sledovat zápas století mezi Vémolou a Véghem?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyprodaná O2 arena dnes uvidí ty největší hvězdy české a slovenské MMA scény. V hlavním zápase galavečera vyzve veterán Karlos Vémola bývalého šampiona organizace Bellator Attilu Végha. MMA akce roku je dlouho dopředu vyprodaná, organizace Oktagon vypravila do Prahy i speciální vlak. Jak a kde sledovat zápas století z pohodlí domova?



Aktualizovaný přenos můžete sledovat na iSport.cz. V samostatných on-line přenosech vám nabídneme zápasy těch největších hvězd večera. Kromě hlavního zápasu Vémoly s Véghem můžete sledovat i zápas v těžké váze mezi Peštou a Martínkem. V kleci se poprvé objeví i herec Jakub Štáfek, který vyzve Petera Benka.

Oktagon 15 v TV

Zápas století lze sledovat i na televizních obrazovkách. Od 19:30 vysílá přímý přenos stanice O2 TV Sport. Přenos nabídne i slovenská JOJ Plus.  

Vlastní přenos zajišťuje i organizace Oktagon prostřednictvím PPV vysílání (pay per view). Livestream začíná už v 18 hodin, takže si můžete sledovat i zápasy před hlavní kartou galavečera.

Sázky na ZÁPAS STOLETÍ

V sázkách na střetnutí Vémola vs. Végh se točí miliony korun. Kromě hlavního zápasu zajímají podle bookmakera Tipsportu sázkáře i duely Pešty s Martínkem nebo Štáfka s Benkem. 

Vstoupit do diskuse
4
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud