Ondřej Němec
23. května 2020 • 21:30

Turnaj v luxusním podzemí. Bijci řádí v kleci, Brichtu baví ticho

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Začal další turnaj Oktagon Undergroud. Nově v luxusním podzemí. Jedním z vítězů premiérového vysílání byl i mladý úspěšný MMA bojovník Leo Brichta. „Je to pyramida, a tohle byl pouze malý kousek koláče. Nedá se úplně nic oslavovat, spíš se těším na další souboj,“ říká dvaadvacetiletý gladiátor. Dnes do klece znovu vstoupí jeho poslední přemožitel Slovák Ronald Paradeiser.



Právě probíhá už druhý speciální turnaj Oktagon Underground, v němž desítky zápasníků z ringu i oktagonu bojují o pomyslný trůn krále podsvětí.

Do klece tentokrát vstoupí především slovenští bojovníci. Jedním z nich je i talentovaný Ronald Paradeiser, který zápasil naposledy v září a porazil tehdy českého rivala Lea Brichtu. A právě Brichta se minulou sobotu stal jedním z prvních vítězů speciálního turnaje Underground, když ve velmi tvrdé bitvě porazil na body Pavla Šacha.

„Souboj se nevyvíjel podle představ, ale vítězství bylo důležité a nakonec jsem rád, že to dopadlo tak, jak to dopadlo,“ hodnotí zpětně souboj Brichta.

Turnaj podle mladého válečníka proběhl profesionálně a organizátorům nelze nic vytýkat. A co říká na pořádání turnaje bez diváků? „Atmosféra byla tichá, byl jsem rád, že slyším konečně taky trenéry,“ komentuje Brichta pobaveně.

Zápasy druhého kola turnaje Oktagon UndergroundFoto Oktagon

Do klece se dnes vrátí i známý slovenský rebel Samuel „Pirát“Krištofič, který v září porazil na body krajana Roberta Pukače a stal se „králem Bratislavy“. Dokáže ukořistit i titul „krále podzemí“? První, kdo mu bude stát v cestě, je Jakub Benko. Vítěz jejich duelu postoupí výš v pyramidě Undergroundu. Vítěz, který se dostane až na vrchol, vyhraje 8000 eur, tedy cca 218 000 korun.

Leo Brichta v Oktagon Underground
Leo Brichta v Oktagon Underground

Druhý díl Undergroundu se natáčí v moderním pražském klubu Epic bez publika.

Turnaj je možné sledovat už nyní prostřednictvím Pay Per View (platba za zhlédnutí) viz informace na Oktagon.tv. Záznam pak bude možné zhlédnout o den později na O2 TV sport.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud