6. listopadu 2021 • 22:21

Je rozhodnuto. S Krištofičem se o titul místo Vémoly utká Kincl

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl být aktérem hlavního duelu proti Samuelu Krištofičovi. Místo toho čeká Karlose Vémolu sledování dvou zápasníků, kteří určitě nepatří mezi jeho oblíbence. Na turnaji Oktagon 30, jenž se uskuteční 30. prosince v O2 areně, totiž zraněného Terminátora nahradí Patrik Kincl. Bojovník z Hradce Králové se po nepovedeném pokusu o získání titulu polské asociace KSW pokusí uzmout pás největší tuzemské ligy. Vedení organizace to oznámilo během turnaje Oktagon Prime 4. „Smlouva je na víc zápasů,“ prozradil Kincl pro iSport.cz.



Spekulace, která se postupem času změnila ve veřejné tajemství, už je definitivně potvrzena. Karlose Vémolu nahradí v titulovém klání o opasek střední váhy Patrik Kincl. Diváci tak v pražské O2 areně nepřijdou o česko-slovenskou bitvu.

„Krátce po mém posledním zápase jsme měli schůzku s Ondrou Novotným,“ prozrazuje Kincl pro iSport.cz. „Tehdy ale ještě nebylo jasné, že zápas mezi Vémolou a Pirátem nebude.“

Český bijec si při rozhodování sepsal na papír pro a proti a vyšlo mu, že přijetím nabídky Oktagonu může jenom získat. Otevřela se mu přímá cesta k titulu, stojí mu v ní pouze Krištofič.

„Jako bojovník má můj respekt, protože umí brát výzvy. To předvedl, i když přijal zápas na poslední chvíli s Marcinem Naruszczkou. Myslím si, že jsem lepší zápasník a chci to ukázat. Byť jdu opět o váhu výš, než jsem se rozhodl, že budu bojovat,“ říká Kincl. „Stále jsem přesvědčený, že moje váha je veltr. Ale tohle je taková výzva, navíc zápas o titul, že jsem ji musel přijmout. A navíc, pokud se Karel dá dohromady, tak se probojuju k té odvetě, kterou dlouho chci.“

Kincl v roce 2018 porovnal síly s Vémolou ve střední váze do 84 kilogramů a prohrál na body. Od té doby nasbíral pět vítězství. V posledním duelu v polské organizaci KSW však podlehl chorvatskému ranaři Robertu Soldičovi TKO ve třetím kole. Duel se odehrál v divizi do 77 kilogramů, kam se chtěl dvaatřicetiletý válečník na dobro přesunout. Bude s tím však muset počkat.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud