Marián Šustr
8. října 2023 • 01:36

Vémola šokoval svět MMA! Vyzval k odvetě Kincla, prémii věnoval soupeři

Vstoupit do diskuse
15
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z BRATISLAVY | Karlos Vémola šokoval svět MMA. V hlavním zápase Oktagonu 47 poslal k zemi Pavola Langera jedním z nejrychlejších KO v historii MMA. Pověstný zemař si v osmatřiceti letech splnil sen, když získal první knockout v kariéře. Terminátor? Po sobotní noci spíš agent James Bond. Po vítězství v čase 0:07 každopádně Vémola zůstává šampionem.



Mezi jásotem se zprvu mísilo v bratislavské hale i bučení. Publikum bylo v šoku a v prvních chvílích netušilo, čeho se stalo svědkem. Rané obavy z předčasného ukončení hned zahnal opakovaný záběr vyobrazující Terminátorův brutální levý hák. Pískot na českého šampiona rychle zahnal poražený Langer a připomněl důležitost respektu.

Karlos Vémola získal první KO v kariéře a obhájil titul v polotěžké váze. Terminátor doručil největší senzaci historie Oktagonu a nepřestává šokovat. Potvrdil očekávanou odvetu za tzv. Zápas století s Attilou Véghem a vyzval Patrika Kincla, aby uzavřeli triologii svých střetů ještě letos v O2 areně. Kincl ho v květnu porazil v souboji o pás ve střední váze a po zápase, který Vémola odnesl kravými šrámy v obličeji, naznačoval, že jde pro něj už o uzavřenou kapitolu. 

Anketa

Porazil by Karlos Vémola v dalším zápase Patrika Kincla?

ANO
NE

Adrenalin po bleskurychlé výhře ho nabudil zřejmě ke změně plánů. „V životě jsem udělal chyby a jedna z nich byla, že jsem tu nechal pobíhat jednu tlustou sedmdesát sedmičku s mým pásem, abyste teď museli poslouchat jeho blbé kecy. Nechte mě to prosím napravit a dejte mi ho v prosinci,“ vyjádřil se bezprostředně po výhře Vémola na Kinclovu adresu.

Kincl má nyní dvě možnosti. Střet se Slovákem Vlasto Čepem, který ho vyzval už na začátku sobotního turnaje, nebo třetí duel se šampionem polotěžké váhy Vémolou. Po sobotním neuvěřitelném výkonu se bude výzva od Terminátora jen těžko odmítat.

Vémola získal nejen opasek a další cenný skalp, ale i bonus za výkon večera. Pět tisíc eur však věnoval soupeři. „Viděl jsem, jak trénuje, brutálně dře pro svou rodinu a nechci, aby končil. Zaslouží si to,“ oznámil odevzdání prémie Langerovi na tiskové konferenci.

Vstoupit do diskuse
15
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud