Marián Šustr
17. listopadu 2023 • 10:40

Hvězdný Němec po pauze ukázal na Apolla. Silva blízko titulu Oktagonu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Comeback proti nejtěžšímu soupeři kariéry. Christian Eckerlin bude v sobotu v Kolíně nad Rýnem bránit domácí půdu proti bývalému titulovému vyzyvateli Leandro Silvovi. Oba bojovníci byli vybráni do ligy mistrů MMA. Ani jeden však cestu Gamechangerem nezvládl. Němce postihlo zranění ještě před turnajovým debutem a Apollo prohrál s finalistou hned v prvním kole pyramidy. Nyní však oba dostanou příležitost přiblížit se k titulové šanci a možná tak získat i duel s vítězem Gamechangeru. 



Tvář německého MMA Christian Eckerlin vyzval na domácí představení zkušeného Leandro Silvu. Ten sbíral úspěchy nejen v Oktagonu ale i UFC. Nyní se chce podruhé dostat k titulové šanci. Němec ještě proti soupeři jakým je Apollo nestál. Brazilec v sobotu v Kolíně nad Rýnem nastoupí už do čtyřicátého profesionálního duelu, zatímco Eckerlin nasbíral polovinu. 

Leandro Silva věří, že s výhrou si z Kolína odveze i spoustu fanoušků. O výhře nemá sebemenších pochyb. „Myslím, že do této chvíle nezápasil proti žádnému soupeři mojí úrovně,“ prohlásil Brazilec a hned odhalil sebevědomou vizi, podle níž ho od vyzývatelského zápasu dělí maximálně tři výhry. 

Sedmatřicetiletý Němec chce dohnat více než roční pauzu vynucenou zdravotními problémy a rychlé vylézt na špičku velterové divize. „Vybral jsem si Apolla, protože chci bojovat s těmi nejlepšími,“ vyjádřil se před životní výzvou. Z dvanácté pozice v žebříčku zkusí štěstí proti třetí nejlepšímu muži kategorie.  

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud