Ondřej Němec
14. ledna 2020 • 13:44

Nepříjemnost pro Muradova! Zrušili mu další boj v UFC, Brazilec se zranil

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas zrušen. Tuto nepříjemnou zprávu ohlásil Machmud Muradov fanouškům, kteří se těšili na jeho duel v Brazílii s domácím bijcem Antoniem Carlosem Jr. „Soupeř se zranil. I to k tomuhle sportu patří a já bych mu rád popřál brzké uzdravení. Snad se ještě někdy utkáme,“ uvedl uzbecký bojovník žijící v Praze na sociálních sítích. Na turnaji UFC Fight Night 170 se tak vůbec nepředstaví.



Měla to být velmi zajímavá bitva. „Je to dobrý protivník, musíme se pořádně připravit,“ říkal Machmud Muradov, když se dozvěděl jméno dalšího rivala Antonia Carlose Jr. Na duel ale nakonec nedojde.

„Moc mě to mrzí, ale mám pro vás špatnou zprávu. Zápas v Brazílii, který se měl konat 14. března, se bohužel neuskuteční, můj soupeř Carlos Jr. se zranil,“ informoval Muradov na sociálních sítích. „I to k tomuhle sportu patří a já bych mu rád popřál brzké uzdravení. Snad se ještě někdy utkáme.“

Muradov po druhé výhře v UFC: Dnes mám vše, zítra tomu tak být nemusí
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Muradov se tak na březnovém turnaji UFC s největší pravděpodobností nepředstaví.

„Nebudu součástí turnaje v Brazílii, ale to nevadí, my jedeme dál a makáme. Stále jednáme s UFC, jakmile budeme vědět o dalším zápase, určitě vám dám vědět. Děkuji za vaši podporu,“ vzkázal devětadvacetiletý uzbecký gladiátor fanouškům. „Za nedlouho řekneme, kde a s kým budeme zápasit a kdy,“ dodal populární bijec.

Muradov už v UFC odzápasil dva duely. První v září 2019 vyhrál nad Italem Alessiem Di Chiricem na body, podruhé bojoval v nejslavnější MMA lize v prosinci a připsal si vítězství způsobem KO ve třetím kole nad Američanem Trevorem Smithem.

Machmud Muradov předvedl ve druhém zápase v UFC perfektní výkon.
Machmud Muradov předvedl ve druhém zápase v UFC perfektní výkon.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud