Marek Stodůlka
10. září 2020 • 13:05

Neúnavný Čimajev! UFC domluvilo rovnou dva zápasy. Soupeř: Urážlivé!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři zápasy za rok? Pro Chamzat Čimajev nepředstavitelná věc. Čečenec žijící ve Švédsku stanovil rekord UFC, když bojoval dvakrát v rozmezí deseti dní. Teď má vycházející hvězda domluvené další dva duely. 19. září by se měl utkat s Geraldem Meerschaertem, domlouvá se však i jeho další střet s Demianem Maiou. „Pokud tohle není urážlivé, tak nevím, co to je,“ myslí si o celé situaci Čimajevův první soupeř v pořadí.



Borz. Tak zní přezdívka Chamzata Čimajeva. Nutno říct, že se opravdu jeví jako robot. Podle svých slov bude zápasit kdykoliv a klidně i několikrát za večer. Toho se asi nedočká, ale přece jen mu vedení UFC trochu vyhovělo. Střet s Geraldem Meerschaertem naplánovaný na 19. září se ještě neodehrál, přesto už se veřejně mluví o dalším představení  bojovníka, který ve Švédsku žije od svých 16 let. Nevěří snad Dana White, že by Meerschaert mohl zvítězit?

„Říkám to pořád, podle mě je to urážlivé. Je urážlivé, že si něco takového dovolí organizace a přijde mi bez respektu, že Čimajev je s tím úplně v pohodě ve stylu: ,Okay domluvte mi to. Zbiju ho, nemusím moc shazovat a pak půjdu zápasit s někým jiným‘“ komentuje situaci ohledně svého zápasu dvaatřicetiletý veterán.

„Není to žádný disrespekt k jeho soupeři. Buď vyhraje, nebo prohraje, to je na nich. Nikomu bych tohle nepovolil. Řekl bych: V pohodě, počkej, jak dopadne ten první zápas. Ale z toho, co jsem viděl u něj, jsem ochotný to domluvit,“ vyjadřuje se k prohlášením bojovníka z Wisconsinu prezident UFC Dana White.

Jak zápas dopadne, a jestli si Čimajev připíše další jednoduchou výhru, se dozvíme už za deset dní. Na stejném galavečeru se mimo jiné představí také David Dvořák, který se utká s Američanem Jordanem Espinosou.

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud