8. listopadu 2021 • 15:57

Mohutný bijec z UFC vyrazil dech otočkou i oslavou: V hlavě vážím 77 kg!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zrovna on asi neměl být jedním z hlavních hrdinů galavečera UFC 268 v New Yorku. Pětatřicetiletý Chris Barnett nastupoval teprve do svého druhého zápasu v nejslavnější MMA organizaci, proti Gianovi Villantemu ale předvedl famózní kop s otočkou, který rázem obletěl svět. Navíc i oslava tohohle více než 120kilového borce stála za to...



„Bylo to působivé. Nesuďte knížku podle obalu,“ nechal se po fantastickém zakončení zápasu slyšet šéf UFC Dana White. Barnett si spravil chuť po nepovedeném debutu v UFC. Proti o pár kilogramů lehčímu a o spoustu zápasů zkušenějšímu Villantemu vyšvihl svůj hvězdný okamžik ve druhém kole.

Famózní wheelkick v podání Chrise Barnetta
Famózní wheelkick v podání Chrise Barnetta

Svým wheelkickem soupeře sestřelil k zemi, kde ho nekompromisně dobil. Mohutný Barnett může působit až obtloustle, bleskurychlý a hlavně přesný kop ale všechny vyvedl z omylu. „Od čtyř let dělám Taekwondo, trochu Capoeiry, nějaký ten breakdance a hodně videoher,“ usmíval se po zápase vítěz.

„Když něco vidím ve hře, tak si říkám, sakra, když to někdo zvládne na ovladači, tak by to měl někdo opravdu předvést,“ vykládal Barnett s tím, že když se pustí do zápasu, jeho váha mu rozhodně nepřekáží.

„Mentálně mám 77 kilo,“ hlásil hrdina večera, který ale hlavně vyzdvihoval svého soupeře. Villante totiž touhle porážkou na domácí půdě pravděpodobně ukončil kariéru.

SESTŘIH z UFC 268: Gaethje vs. Chandler. Řežba roku i neuvěřitelné zmrtvýchvstání
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud