19. září 2015 • 07:21

Nejlepší českou bojovnici MMA čeká drsná bitva ve finské kleci

Autor: bke, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vycházející česká hvězda ženského MMA Lucie Pudilová se bude bít ve Skandinávii. Ve finských Helsinkách ji dnes čeká zápas proti domácí Suvi Salmimies. „Je to pro mě obrovská výzva a možnost posunout se dál,“ prohlásila zápasnice příbramského klubu KBC. Těžký zápas čeká tuto mladou zápasnici na prestižním CAGE 31 pod asociací MMA Finland.



Příprava na zápas se však nerodila úplně jednoduše. „Zápas byl domluven, pak ze strany promotéra odvolán. Přestali jsme se připravovat, ale poté jsme nabídku obdrželi znovu,“ popisoval trenér KBC Příbram Ladislav Erdélyi, jenž trénuje Pudilovou po celou její kariéru.

Ta bude poprvé zápasit v kategorii do 57kg. „Musela jsem shodit několik kilogramu, protože vážení je přísné. Naštěstí se to zvládlo,“ řekla Pudilová pro iSport.cz bezprostředně po oficiálním vážení, které se konalo včera za velkého zájmu medíí a veřejnosti ve slavném Helsinském kasinu.

Pudilová zápasila naposledy v březnu na příbramském Back in the Fight 4, kde porazila litevskou Julii Stoliarenko a že to byla pořádná řežba. Takhle tvrdý zápas někdy nevidíte ani u chlapů. Podívejte se na video.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud