29. srpna 2016 • 19:45

Bojovnice v kleci Pudilová: Finská bitva jí může otevřít dveře do UFC

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
SESTŘIH: Toronto - Boston 1:3. Pastrňák gólem uklidnil Bruins, Maple Leafs na pokraji vyřazení
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příbramskou bojovnici Lucii Pudilovou čeká další souboj na severu Evropy. Šampionka GCF vstoupí do klece ve Finské Imatre. „Na zápas se těším. Jako na každý. Příprava je tvrdá, ale to je už dnes součástí mého života. Jsem ráda, že se vrací zápasový rytmus, už jsem se nemohla dočkat,“ sdělila své pocity před soubojem Lucie Pudilová.



Pro Pudilovou to nebude první zápas na severu Evropy. V minulém roce tam totiž bojovala hned dvakrát. Nejprve vyhrála ve finských Helsinkách, kdy porazila domácí hvězdu Suvi Salmimies, poté prohrála ve švédské Umee s domácí Linou Lansberg.

Za zmínku určitě stojí, že Lansberg, která Lucii Pudilovou porazila na body a je její zatím jedinou přemožitelkou, vstoupí zanedlouho do slavné UFC, kde narazí na legendární bojovnici Cyborg.

Příbramskou šampionku čeká tak již třetí zápas v chladném prostředí. Soupeřkou, bude opět domácí bojovnice a to zkušená čtyřiatřicetiletá Eeva Siiskonen. „Na domácí scéně zatím pro Lucii soupeřky nejsou, tak za nimi musíme létat. Je to trochu náročnější, ale bereme to jako součást naší společné cesty k vysněnému cíli, kterým je pro UFC,“ prozradil trenér Lucie Pudilové Ladislav Erdélyi.

Pokud to Pudilová ve Finsku zvládne, její sen se může výrazně přiblížit, podle zákulisních informací může být tento zápas zlomový pro vstup do UFC. Dočkáme se dalšího českého zástupce mezi elitní bojovnickou smetánkou?

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud